vudu topları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

vudu toplarının elde edilmesi kolaylaşsın mı?

1. kesinlikle katılıyorum

oy sayısı 13
    61,9%
  2. hayır böyle iyi

oy sayısı 8
    38,1%
  1. bokor kupasında artık 10 top yerine 25 tane veya 20 tane verilmeli diye düşünüyorm,fiyatlar düştüğüne göre daha kolay elde etmeliyiz diye düşünüyorum,ayrıca oyun içerisindede sandıklardan çıkabilir yada inciyle kristalle elde etmeliyiz diye düşünüyorum,para yatıranlar zaten hep ayrıcalıklı fakat sadece topları fullemek için bin-iki bin lira para yatıramayan oyuncularada şans vermelisiniz

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

Gittikçe kolaylaşıyo zaten geçen çıkan vudu topu paketleri 250 tlye 180 tane fln geliyordu yanılmıyorsam şimdide bokor atıldıgında 1er tane top çıkma ihtimali var die yazılmış yani kolaylaşıyo gittikçe buda Alev Fırtınası Toplarının yakında satışta olacagının habercisi :)

ߣĄĈĶŜĖà bunu beğendi.
  3. hayır tabikide vudu toplarının kazanılması kolaylaşırsa herkes fuller gemiyi 3 ayda bence böyle iyi

4. gedrof

gedrof User

para veren oyuncular fulledı zaten (yuzde95i) ayrıca 3sevıye rahıp olmadıgı zaman 60lık topla pek farkı yok yaklasık 1500 fazla vurursun oyuzden gerek yok bence :D

5. Bokor kupasında 10 tane değil de 20 tane verilmesi daha iyi olur. Vudu kutusu atıldığında da çıkıyor.İleride karaborsaya çıkacağını ve inciyle satılacağını düşünüyorum.Sandıklara konulacağını zannetmiyorum. Benim fikrim sandıklardan 10. seviye taşlar çıkmalıdır. Böylece ganimet kesesi alamayan arkadaşlara kolaylık sağlanmış olur.

...ρєяѕєuѕ...[с¤] bunu beğendi.