Vudu Topları Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve **avcı1**SLC tarafından 24 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar konu başlığındada yazdığım gibi vudu topu görevleri varmış 20 lw e kadar 100 vudu topu alabiliyormuşuz toplam bu görevleri hangi haritaların yanındaki limanlardan alabilirim yardımcı olabilecek varmı.

2. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

bende baktım bulamadım basit seviyede anlatılmışları var onlarıda çok anlamadım :) varsa bende faydalanırım.

3. 11-20 arası haritalarda ve limanlarda görev vericilerden alabilirsiniz.Mesela seviye 13 görevlerden 9 tane yapınca 14 sınavı açılıyor sınav ödülü olarak vudu topu ve inci vermekte

4. Somberlain

Somberlain User

Vudu topu görevi yok özel olarak. O seviye aralığındaki korsanlık sınavları vudu topu veriyor. Öyle olması lazım. Böyle değilse de yine level atlaman gerekir. Yeni görevlerde almak için. Yani tek levelde bir kereden fazla vudu topu alamassın.

5. Selam,

Korsanlık sınavlarınızı yaptığınız zaman vudu toplarını kazanacaksınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.