VUDU TOP SORUNU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hocam vudu toplarımızı Seviyelendirmeye çalışdık toplar kayboldu sadece bende değil çoğu herkesde böyle bir sorun var vudu toplar nereye gitti :)

*K*Θ*Ć*E*Ŕ* bunu beğendi.
  2. QueenElla

QueenElla User

Gelistirme 3 top ile yapilior seviye 1 icin. Masraflar olarak yazior zaten gelistirme yerinde

3. Tragula

Tragula User

Bir şeyi de doğru yapamadılar ki her yenilikten sonra mutlaka 3 saat bekleyeceksin.Yoksa ya kayboluyor ya da hata veriyor :D

4. Tragula

Tragula User

Onu dememiş.3 tane vudu topu verdim 2 tane 1.seviye top vermesi gerekiyor geliştirme sonucu bu gelmedi demiş.

5. QueenElla

QueenElla User

Supporta yaziniz :)

6. inş bi yere gitmez vudu toplarımız :)

7. bende seviyeleştirdim 36 top varken 24 e indi o yetmezmiş gibi 68 k confeti ile kritik atan gemim 62 ye düştü ne kadar saçma bişey yapıyorsunuz arkadaş ya

8. Tragula

Tragula User

Orda belirtilmiş Takas su şekilde :
    3 Vudu Topu (Level 0) + 10 Kristal = 2 Vudu Topu (Level 1).Atışlarınızı bilemiyeceğim ama sanırım level 1 vudu topuna vudu rahibinin etkisini eklemeyi unutmuşlar.

9. böyle sama şeymi olur karaborsada en altta yarım yamalak 3 topa 2 top yazmış yazmışta onun bile tercümesi düzgün değil masraflar 3 diyo bunu forumdada uyarmalılardı varmı böyle bişi ya toplarımı geri verin istemiyorum kıymetlendirme falan

TiryakiHasan bunu beğendi.
  10. Tragula

Tragula User

Ben de geri vermelerini isterim.Bilgilendirme tam yapılmadığı için ama takas bu şekilde oluyor onu belirtmek istedim.Umarım geri verirler.

11. geri vermezler bence çünkü okumadan direk atlamışsınız adamlara yazmış oraya açıkça

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.