Destek vudu rahibi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 1 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Vudu rahibi düzenlensin mi?

1. Güzel fikir.

oy sayısı 10
    90,9%
  2. Olmaz.

oy sayısı 1
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Merhabalar.İlk önce çıkan top olan vudu toplarını tamamlamak için çoğumuz büyük uğraş verdik ve para harcadık dizdik.şimdi çıkan toplarla nerdeyse güç olarak aynı seviyede ama nasıl?vudu rahibi seviye 3 ile.Niye vudu toplarına böyle bi ayrım var?Vudu rahibi 3 kolay satın alınabilir bişey değil ücretli olarak aylık satılıyor ve baya pahalı.onun dışında paketlerdede harici birsürü ürün oluyor oda ayrı bi pahalı.Herkes herşeyini tamamlamış full gemiler değilizki sürekli kutu açalım.Bu eşitsizliği sağlamak adına ya vudu rahip seviyelerinin toplara eklediği özellik vudu rahibi 3 e eşitlensin(yani rahip 3 hızlı vp dolumu için kullanılsın sadece)yada daha kolay ulaşımları sağlansın hem maddi olarak hem oyun içinde.bizde az para harcamadık vudulara diğer toplarla olan bu vuruş handikapını kaldırın.zaten diğer topların kendine özgü özellikleri var.kıyametler eventlerda etkili alevler savaşlarda etkili.bukadar handikap yeterli.

BarbarosVeysel.47 bunu beğendi.
  2. ''alevler savaşlarda etkili'' demişsiniz. Harita kenarlarında savaşmadığınız müddetçe full seviye 3 vudu toplu bir gemi full alev toplu bir gemiyi batırır (2 gemininde aynı güçte olduğunu farzediyoruz). İşte bu yüzden bahsettiğiniz handikap yaklaşımı biraz yanlış olmuş bence.
    Onun dışında ''3. seviye vudu rahibinin erişilebilirliği arttırılabilir.'' Güzel bir fikir.

DenizTSK bunu beğendi.
  3. BüRKüT*

BüRKüT* User

üstadım bak bi arkadaş bununla ilgili bi yazı yazmış.konusu şu.
    ''hangi top daha güçlü meselesi''.gir buraya bak.ne yazmış.
    aynı seviye 2 top çeşidi karşılaştırmış.seviyesiz vudunun birim zamanda vudu rahibi 3 ile vuruşu 47.700 müş.
    alevin 50.000 miş.yani bu nedemek olur alev fırtınası topu aynı sürede daha çok can alır.farkı sadece topları olan 2 gemi aynı anda savaşa bırakılsalar alev fırtınasına sahip gemi vudu toplu gemiyi daha önce batarır manasına gelir öyle değil mi?yanlışsam biri doğrusunu anlatsın.diyelimki yanlışım arada ucurum bi hp farkı kalmıcaktır.birisi sağlamasını yazsın bu işin.Fakat eklemeler baktığımızda vudu topu aynı seviyedeki alevle mücadele edebilmek için vudu rahibi 3 e ihtiyaç duyarken alev topunu yahut kıyamet balyozunu bu şekilde bağlayan bişey yok.hepsinin salt vuruşu bu çünkü.vudu topunun vuruşu rahiple alakalı.vudu rahibine göre atış gücü değişiyor.2 gemide vudu rahibi olmadan bi vuruşsun bakalım ne olur.burda önerim basit.diğer toplar yaygınlaştığına göre ya vudu rahibine ulaşım kolaylaştırılmalı yada vudu toplarının salt vuruşu vudu rahibi 3 seviyesine çekilmelidir.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. Öncelikle, hangi top daha güçlü meselesinden ziyade denenmiş bir şeyden bahsediyorum. O yüzden bu konuyla ilgili içinizde bir şüphe kalmasın :)

Bahsini ettiğim çarpışma seviyesiz vudularla değil ; full 3. seviye vudu topuna (3. seviye vudu rahibiyle birlikte) karşılık full alev toplu bir geminin karşılaşmasından bahsediyorum. Full alev toplu bir gemi doldurma süresi farkıyla tur bindirsede full 3. seviye vudu toplu gemi damage farkı ve yaptığı kritik atışlarla her defasında aldı. (Tekrardan söylüyorum taşlarından kalesine kadar aklınıza gelebilecek her türlü özelliğin mümkün olabildiğince aynı güç dengesinde olan 2 gemi ile bu şekilde bir sonuç ortaya çıktı.)

O zaman alevleri neden fulleyelim ki? derseniz... Dediğim gibi; eğer harita kenarlarında savaşmayı seven biri iseniz veya ligi önemsemeyip full alev takıp bonus haritadaki gemileri veya diğer NPC'leri hızlı bir şekilde batırmak istiyorsanız alevleri fulleyin onun dışında tavsiye etmem. Tamamen sizin keyfinize kalmış.

Standart savaşlar için şuanda tercih edilen savaş kombinasyonu: Balyoz, Alev ve 3. seviye vudu toplarını ideal bir doldurma süresi yakalayana kadar kombin yapmak... Peki ideal doldurma süresi ne derseniz? İşin açıkçası sizin savaş stratejinize göre değişir o yüzden stabil bir sayı vermeyi doğru bulmuyorum. Ama bu kombin içinde 3. seviye vudu topunun sayısının çok fazla olduğunu unutmayalım bu yüzden vudu topları hala çok önemli. Yani ''vudu toplarının salt vuruşu vudu rahibi 3 seviyesine çekilmelidir.'' bu fikrin gerçekleşeceğini sanmıyorum. Ama en azından 3. seviye vudu rahibinin ulaşılabilirliği arttırılabilir. Çünkü 3. seviye vudu rahibi olmayınca dediğiniz gibi vudu toplarının etkisi baya bir düşüyor.

Bunun dışında bu anlattıklarım şuan için böyle. Bildiğiniz gibi sürekli birşeyleri değiştiriyorlar. Mesela daha geçenlerde kıyamet balyozuna bir düzenleme getirdiler. O yüzden yarın bir gün ne olur bilemeyiz.
    İyi günler.

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

Üstad bizim daha vudu toplarını 3 yapma şansımız olmadı.sen bu denemeyi 3. seviye alevlerlemi yapıyosun onuda yazmamışsın.sizin gibiler için bu sıkıntı değil zaten sizin rahibiniz hep var hertürlü topnuzda var.ben 3. seviyelerden bahsetmiyorum.yazılanlar üzerinden yorum yapıyorum.ayrıca senin dediğin gibide vudu 3 ün alev topu 3 ü alabileceğini zannetmiyorum yazılanlara göre kolay gelsin.

6. Seviyesiz alevlerden bahsediyorum... Şuanki sistemde alev toplarına seviye atlatılıyor mu? ya da 3. seviyeye kadar taşınabiliyor mu onu bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem. Ama öyle bir şey varsa yani seviyesi atlatılıyorsa ve 3. seviye alev topları full olan birisi varsa denesin hep birlikte öğrenelim :) Ki seviye atlatılsa bile 3. seviye alev topu full olan kişi sayısı bence çok azdır. Hesabını yaparsanız çok yüksek meblağ lazım onu yapabilmek için :)
    Ama bence alevler seviye 3 de olsa, full seviye 3 vuduya karşı birebir vs de yine yenilir.
    Bu arada full seviyesiz vuduya karşılık yine full seviyesiz alev çarpışsa belki sizin dediğiniz gibi alev kazanır. Onuda bilemiyorum.

Konuyu da daha fazla değiştirmeden iyi günler diliyorum :)

Son düzenlenen: 3 Temmuz 2016
  7. BüRKüT*

BüRKüT* User

üstad zaten değiştirdiğin kadar değiştirdin olayı.baştan söyleseydin bukadar uzamazdı mevzu.senin yaptığın 5 yaşındaki çocukla 9 yaşındaki çocuğu kavga ettirmek gibi bşey afedersinde.ben diyorum ki aynı seviyedik toplarda diğer 2 top daha güçlü.benim zaten vodo toplarını 3 yapacak gücüm olsa burda vudu rahibini ile ilgili sorunumu dile getirmezdim nerdeyse 2 yıl vudu rahibim olurdu.benim topların belli miktarı seviyeli oda 1. seviye.diğerleri seviyesiz.onu geçtim şuan bütün toplar seviye 3 oluyor parası olana.ben seviyesiz toplardan bahsediyorum bizim capımızdakilerden yani;)

8. -1 yapılmamalı rahip istiyorsanız parayla alın yada sandık açın

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Olmayacak bir fikir. Adamlar ne diye top seviyelendirme çıkardı? Bir vudu rakibi ile olacak olsa bunca millet ne diye para verdi onca vudu topuna.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.