VUDU RAHİBİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Barut66 tarafından 30 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Barut66

Barut66 User

1. öncelikle 12.02.2016 bigpatronun bir yazısından alıntı yaparak başlamak istiyorum

Selam Korsanlar

Siz oyuncuların ve genel olarak bütün ülke yetkililerinin şikayeti üzerine vudu rahibi seviye 3'ün güncellemeden önceki hali oyuna geri eklenmiştir. Şuan hesabında vudu rahibi giden bütün oyuncular yeniden rahibe sahiptir. Konu hakkında muhtemelen önümüzdeki hafta daha detaylı bilgi verilecektir.

Seafight Ekibiniz.

burada seafight teknik sorunlar nedeni ile birçok oyuncuya seviye 3 vudu rahibini vipliye bağlamış ve kendilerinin bir hatası oldugu şikayetler üzerine kalması gerektiği kanaatine varmıştır fakat birçok oyuncu bu hatadan faydalanamamıştır sizlerden istediğim oyunun herkese adilliği adına bütün oyunculara vudu rahininn ücretsiz dağıtılmasıdır

2.With all the queries regarding the level 3 voodoo priest, I have placed the information received from our Community Manager.

A voodoo priest should have a limited runtime. Generally the highest possible runtime is 30 days (voodoo priest by payment). There are onetime buyable voodoo packages containing the priest for 180 days or 360 days. These are the exceptions. Moreover you can drop the priest from crates, but not with a long runtime or so. However, the average runtime should be about 30 days. Even if it the average runtime would be longer, the most important fact is, that the runtime should expire! But this was not the case. The priest was bound to premium. In some cases the priest was much longer active than premium but the runtime did not expire anyway. Now, the runtime is bound to “active seconds”.

If a player receives the priest now, it will have a runtime which will expire. Player, who received the priest in the past for a long time, maybe don’t have the priest anymore because the real runtime expired in the past as well. Means, that all values in the database has been adjusted and corrected and that’s why those values has been converted to the runtime which should be taken into consideration from the beginning (in the past). Summing up this means that many, many players had the voodoo priest lvl 3 much longer on their accounts than they should have in reality.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

viplik sürecince değil, hatadan önce kaç gün varsa hesaplarında o şekilde kaldı siz yanlış anladınız sanırım

3. Barut66

Barut66 User

hayır efendim öyle olmadı sandıktan vudu rahibi çıkarınca vipliğe bağlanıyordu sonra alındı şikayetler üzerine tekrar iade edildi eski gemimden biliyorum birçok oyuncuda hala devam etmekte

4. Barut66

Barut66 User

Selam Korsanlar

Bugün yapılan yama çalışmaları ile birlikte aşağıda belirtilen sorunlar düzeltiliştir.
    • Vudu rahibi seviye 3'ün kullanım süresi premiuma bağlanıyordu bu sorun düzeltilerek olması gereken hale getirildi
    • Beyaz sayfa hatası : Bazen seyir defteri açıldığı zaman beyaz sayfa çıkıyordu bu sorun düzeltildi
    • Mürettebat : Sahip olunan bir mürettebat gemiden kovulduktan sonra yerine yenisinin alınamama sorun düzeltildi
    • Filo : Filodan yetkili harici atılmadığınız sürece çıkamama sorunu düzeltildi
    Seafight EkibinizClick to expand..

bu yazı 10 02 2016 tarihinde bigpatron tarafından yazıldı ardından şikayetler üzerine 2. yazısını paylaşıcağım

Selam Korsanlar

Siz oyuncuların ve genel olarak bütün ülke yetkililerinin şikayeti üzerine vudu rahibi seviye 3'ün güncellemeden önceki hali oyuna geri eklenmiştir. Şuan hesabında vudu rahibi giden bütün oyuncular yeniden rahibe sahiptir. Konu hakkında muhtemelen önümüzdeki hafta daha detaylı bilgi verilecektir.

Seafight Ekibiniz. 12.02.2016 tarihinde yani burda belirtiyorki biz eski versiyona yükledik güncellemeyle artık viplik süresince devam edecektir

5. ●ђр●

●ђр● Guest

O hatadan dolayı önce kaldırıldı sonra geri eklendi. Şuanda hesaplarda olması gereken miktar ne ise o kadar var.

6. Barut66

Barut66 User

sayın forum yetkilisi o güncellemeden önce 120 olan vudu rahibim güncellemeden sonra 3600 gün vudu rahibi oldu ve devam etmekte olması gereken miktar bumudur size hatayla ilgili bilgi veriyorum kanıtta sunuyorum olması gereken miktar diyorsunuz yetkililere bildirin araştırılsın haklı oldugumu göreceksiniz

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Tamam anlıyorum sizi de sonradan o 3600 gün kalktı ve eski olması gereken haline döndü diyorum.

8. vip liğe baglanmıs vudu rahibi varsa bizde istiyoruz

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir ara bir hatadan dolayı öyle oldu fakat şuanda öyle değil, sorun bulunmamakta.

10. Barut66

Barut66 User

bir çok kişinin vudu rahibi 4 bin gün üzerinde bu kişiler satın alarak mı 4 bin yaptılar sandık açarak mı :) seafightın belittiği gibi 90 ile 120 gün arasında paketlerle sınırlıydı burda haksız rekabet var herkese eşit davranılması adına bu haksızlığın düzeltilmesi için araştırılma yapılmasını istiyorum yetkili kişi neyse o diyor ben bunun için birçok yazı araştırma gönderiyorum siz ise kestitip atıyorsunuz yetkililere iletiniz

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben de size verdiğim yukarıdaki cevapları tek başıma vermiyorum, emin olmak için ben de birisiyle konuşuyorum merak etmeyin. Ayrıca şunu söyleyeceğim ki sırf bir vudu paketinde 1 yıllık rahip var zaten.

Şuanda sorunun bulunmadığı bilgisini aldım, siz illa da hata düzelmemiş diyorsanız atın dediğiniz gemiler ID sini support a hesaplar incelenir 4bin gün neden var diye.

konu kilit..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.