vudu rahibi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mega*server*34 tarafından 4 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın @Bigpatron daha yaklaşık 2 3 hafta önceden oyunda ki bir hatadan dolayı sandıktan çıkan vudu rahipleri direk olarak viplük süresine denk getiriliyordu yani atıyorum adamın viplik süresi 300 günse sandıktan çıkan 10günlük vudu rahibi sayesinde ve oyundaki hata sayesinde rahip günü 300 güne çekiliyordu görüyorum ki bu sorun halen düzelmemiş bu sorun düzelicek mi kaldı ki ortada çok büyük haksızlık yok mu dielim ki bu bir hata değil peki ben vudu rahibi çeksem benim viplik günüme denk getirilicek mi ?

2. o sorun düzeltilmedi mi ? server geri alınmıştı

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

forumda şuan için bu kadar bilgi mevcuttur lütfen forumu takipte kalınız
    not: sorunda düzeltilmiş çıkınca vip süresi ile eşitlenmiyor..

Siz oyuncuların ve genel olarak bütün ülke yetkililerinin şikayeti üzerine vudu rahibi seviye 3'ün güncellemeden önceki hali oyuna geri eklenmiştir. Şuan hesabında vudu rahibi giden bütün oyuncular yeniden rahibe sahiptir. Konu hakkında muhtemelen önümüzdeki hafta daha detaylı bilgi verilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.