vudu rahibi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yumi tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

yumi User

Sayın beylerbeyi
    https://board-tr.seafight.com/threads/vudu-rahibi.27982/
    şu konuda arkadaş etkinlik kapsamında satışa sunulan vudu rahibini soruyor. yani 3. seviye vudu rahibi. ancak verdiğiniz link te o rahip ile bilgi yok.
    benim bildiğim 3. seviye vudu rahibinin gemide kalmasının vip lik ile ilgisi yok. nekaadar süreliğine adlıysanız o süre bittiğinde gemiden ayrılır. Sandıkta çıkan sürelerde sanırım üzerine eklenir.
    sanıyorum diyorum umarım en doğrusunu sizler yanıt verirsiniz ve kafa karışıklıklarını önlersiniz. çünkü çoğu arkadaş hala viplik süresince kaldığını düşünmektedir. Teşekkürler.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kalıcı yada vip olduğunuz kadar hesapta kalan rahip yoktur. Şuan teknik bir sorun mevcut bu nedenle rahip süresini vip süresi kadar göstermektedir ve bu hata mümkün olan en kısa sürede düzeltilecektir.

Kısacası rahibi nereden aldı iseniz orada belirtilen süre içerisinde kullanabilirsiniz sandıktan çıkanlar bu sürenin üzerine eklenir.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur aklınıza takılan başka bir soru var ise yeniden bir konu açarak sorabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.