Vudu rahibi süreleri /iade söz konusu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 19 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lütfen konuyu kapatmassanız sevinirim.
    bir yenilik yapıldığı zaman müşterilerin mağdur edilmemesi lazım.
    ben 6 aylık +1 aylık 3. seviye vudu rahibi almıştım. fiyatı belli. şimdi 4. seviye vudu rahibi geldi ve 3. seviye vudu rahibi 1 kereliğine satın alınıp vip sonsuz kalacak

ozaman biz satın alanlar mağdur olmaması için ne kadar süreli 3. seviye vudu rahibimiz varsa
    otomatik olarak 4. seviye vudu rahibi verilsin bunun için program hazırlansın bende 150 gün süresi var ozaman yarın bana 150 günlük 4. seviye vudu rahibi veriniz diğer oyunculara da süreleri kadar dahil edilmelidir.

eğer bu olmazsa yarın 3. seviye vudu rahibi satılaçaksa aradaki üçret farkı oyun içi öğelerle karşılansın yada ödediğimiz üçretler iade edilsin

Son düzenlenen: 19 Eylül 2016
  2. ogz0606

ogz0606 User

daha bi hafta olmadı 100 tlye 90 gün alalı şimdi 4 çıktı benim bu zararım nolacak daha oyundaki sorunlar bile düzelmedi ilave olarak filolar buglu taşlarım hala gelmedi 5. seviye marangoz benim gemide ve bazı arkadaşlarımın gemide yavaş tamir ediyor bi sorunlar çözülemezken 4. seviye rahip geliyo ve 3. seviye rahibe para verenlerin parası yanıyor oyun kendinden bizi soğutmayamı çalışıyor lütfen artık eşit ve adaletli bi oyun olalım sizler gibi bizde istemeyiz oyunun sonu gelsin ama oyun dan soğumaya zorluyosunuz bizi benim emek emek kastığım taşlar yanıyor taş bugu yapanlar bana 50 k düz vuruyor şimdi benim hatan bugu bildiğim halde yapmam mı adamlar hile yptıgı için ödül ben yapmadığım için cezamı aldım çöze miyorum lütfen biraz mesai yapın ve şu sorunları çözün 1 ayı geçtibelki hiç daha oyun sorunsuz çalışmadı

Sessiz ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  3. -Lotes-

-Lotes- User

Aynen katılıyorum.. Mağduriyet yaşanmaması için 3. seviye vudu rahibine sahip olanların hesaplarındaki süre kadar 4. seviye geçmesi lazım diye düşünüyorum.. Sonuçta nakit karşılığı alınan bir ürün..

TiryakiHasan bunu beğendi.
  4. kesinlikle katılıyorum o kadar para harcadım hepsi yandı deniyor çok adaletsiz kesinlikle katılıyorum umarım bunu görurler

5. valla bende 17 gün kaldı sandıktan çıkmıştı.4.seviye vermesinler bana viplik kadar kalsada olur yani :D:D:D

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bencede dediğiniz şekilde olmalı, şayet arada fiyat farkı varsa aradaki farka göre verilebilirdi. Bu durumu oyun yapımcısına ileteceğim.

Konu kapanmasına gelince bu kısım tartışma kısmı değildir. Bu nedenle konu amacından saptırılmadan önce kapatılmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.