vudu rahıbı 4

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gedrof tarafından 19 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gedrof

gedrof User

s.a rahıp 3 kalıcı olacak ıyı yaptınız saolun ama para harcamayan oyuncularda vudu topu az ve rahıp olsada bı ıse yaramayacak para yatıranlarla fark dahada açılacak ben havaiyle 40 bın vururken adamlar 55-60bın vuruyor bızede vudu topu kasacak yer sağlayın 5sevıye 30lukları cevırebılelım yada rakıp parasıyla 5 top yerıne 25-30top alalım yada etkınlıklerden alabılelım vuruş farkı dahada artarsa oyunu bırakacam cok bı zararınız olmaz para harcamadığım ıcın ama oyuncu sayısı sureklı azalıyor oyunda renk ve heyecan bıtıyor etkınlık olmassa server bos mega olmasına ragmen bıgpatron dusuncelerımı ıletırsenız sevınırım fıkır havuzuna taşımanıza gerek yok :D tskler.

ZülfikarReis bunu beğendi.
  2. gedrof

gedrof User

rahıp 4 dedım 3 ten bahsettım pardon gec fark ettım baslıgı düzeltme olmuyor :D