vudu rahibi 2.seviye çok pahalı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♠»Ħαchικø«♠ tarafından 14 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. öncelikle biz yeni başlayanlar için vudu rahibi 2.seviye 150 bin inci aşırı pahalı zaten eski oyuncularda 2.seviye vudu rahibi var . yeni başlayanlar yetenekmi kalemi yoksa 150 bin inci değerindeki vudu rahibini mi alsın sizlerden isteğim bu miktarı azaltmak veya altına çevirmeniz teşekkürler.. .

♠»≈Aιgℓє≈«♠ bunu beğendi.
  2. AYIBOGAN

AYIBOGAN User

Altına cevrilceğini sanmıyorum ama 150 bin inci yerine 75 bin olabilir yarı fiyatına düşürülebilir bence :)

3. BüRKüT*

BüRKüT* User

başlangıç kitlerinden mürettebat paketi al gitsin:D

4. al gıtsın :D bende oyle basladım arkadasın dedıgıne bakma sen gemının 2 sewıye vudu rahıbıne ıhtıyacı ok kesınlıkl150 bın ıncını harcama kesınlıkle o ıtem hc bır ıse yaramıyo su anda onun yerıne sandık al ve sandık topla ve pırıltı kas hem ınıc mojo hemde ıtemlerını kasarsın belkıde 3 sewıye rahıp bulursun o bıle vıplık gıbı ıtemler yoksa ıse yaramıyo yanı sandık sart gerısı bos su anda sandık pır yap baska bır seyyapmana gerek yok

5. yeni başlayan oyuncuya 2.seviye rahip gerekli değil ama sandık gerekli yani öyle mi .d

6. herkese sandık gereklı 150 bın ıncıyı rahıbe veren bı ınsan sandıga verır ve gelen gulleyı behemont yada ısıkta ana gemıye sıkarsa cok daha fazlaısnı kasar kı yaptımda 5 lvl gmeımı sorabılırsın tr3de herkese sadece 1 ay kadar pır ve sonrasında gelen butun ıncıye sandık aldım yentenek bıle acmadan ardından gelen gulleyı ısıtak attıgımda 57 yentenk bı gemı sahıbı olup ardından vuduları fulledım

7. şimdi birincisi adam sandık da alır rahip de alır ama rahip almaması çook yanlış olur. nasılsa gülleden incisi dönüyor değil mi ;)

ikincisi sıfır bir gemi yeteneksiz yazmışsın bir de sandıktan da kassa güllesini (ki içerikler değişeli birkaç ay oldu sadece) ışıkta sıkarak sadece zararın zararını eder bu kadar net söylüyorum.

3.sü ise onbinlerce kristali bu kadar kolay kasıp 57 yetenek yapan bir seni gördüm isim ver de sorayım tr3 oyuncularına ya da bir şeyleri eksik anlatıyorsun burada

Bulut bunu beğendi.
  8. vudu rahibini yanlışlıkla kovdum şimdi ise tekrar alamıyorum ne yapmam lazım yardın edin