Vudu Puanı Dolum Süresi Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve farukalp47 tarafından 10 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. farukalp47

farukalp47 User

değiştirilen vudu puanı doldurma sistemi oyuncuyu kısıtlıyor önceden 600 600 dolduran vp şuan bir süre bekledikten 10k vp dolduruyor o süre dolmadan hareket ettiğimiz an tekrar süre başa dönüyor seafight bu sistemle bizi kısıtlıyor bazen 2 3k doldurup yer değiştirmek gerekiyor oyuncunun isteğine bağlı olması gerekir. umarım dikkate alırlar neden değiştirildiğini de biri açıklayabilirmi

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konuyu raporlarımıza ekliyorum.

Saygılarımla.

farukalp47 bunu beğendi.
  3. srknszn

srknszn User

Daha önceden raporlarınıza eklendi konun aynısını bizzat ben kaç ay önce açtım fakat sizdemi sıkıntı yoksa yönetim kısmı kaideye alıp sizimi takmıyor yoksa bizimi takmıyor anlamadım şu fikir ve düşünce havuzu kadar boş bir yer yok sanırım bin tane konu aşılıyor tamam içlerinde saçma olanı cok fakat mantıklı olan oyuncuların verim alabileceği çok güzel fikirler var ama malesef yöneticeler nasıl para kaldırabilirim hangi paketi çıkarsam çekerler diye düşünmekten başka yenilik düşünmeye fırsatı olmuyor her zaman yazdıgıö gibi gene tekrar ediyorum forum adminleriyle olan bir problem değil üstünüze alınmayın sözlerimi lütfen biliyoruz sizin yetkilerin kısıtlı olduğunu teşşekürler

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Sadece sizin istemenizle olmuyor bunlar.Bütün sunuculardan aynı talep geldiğinde işleme alınıyor.Şimdi siz 10 kişi şikayetçi 100 kişi memnun ve sesi çıkmıyorsa bu fikir dikkate alınmaz.Tersi olması gerek ;)

Saygılarımla.

5. eskiden kademeli beklemeden doluyordu şimdi bayagı bir bekliyorsun sonra 10 bin doluyor saçma bir uygulama eskisi daha iyiydi

6. srknszn

srknszn User

Konuda o zaten reis oylama yapılıyor güzel sonuçlar alınıyor 60 70 kişi oyluyor pozitif olarak fakat bir değişen yok şimdi diyosunki tüm sunucularda diye zaten sunucuların bi farkı yok bütğn sunucular tek bir forumda toplanıyor dil olarak kaldıki vodo puanı süresinden memnun olan bir allahın kulu oldugunu düşünmüyorum bildiğiniz gibi ts den yapılan sohbetlerde hem fikiriz sadece forumdan tartışmıyoruz sayın adminim:D

7. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bizde sizin gibi oyuncuyuz ve çoğunluğun olduğu her yerde bizde aynı durumdan etkileniyoruz ve raporluyoruz.Bizim maalesef başka yapacak bir şeyimiz yok.

Saygılarımla.