Vudu Paketi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    Anasayfadaki vudu paketleri olan şu vudu ustası,vudu çağırıcısı ve vudu acemisi kutusu paketleri ve seafight plusdaki 50 tane vudu paketini alınca kaç vudu top oluyor ? ve anasayfadaki vudu paketlerini ben bikere aldım artık anasayfada göstermiyor 2. kez neden göstermiyor öğrenebilirmiyim ?

2. plus ta 5 paket var her biri 10vudu topu. diğer usta paketler 10 -20 ve 30adet

50+ 60vudu topu 110 adet toplamda.
    usta kutuları 2. defa alırsan 60 daha ekle toplamda 170 vudu topu oluyor.
    bu arada sıralamada geçiçem seni kafaya koydum :)

3. çok güzel dedinde ben o anasayfadaki paketleri bikere tek aldım 2.si artık çıkmıyor,

bana herzaman uğrayabilirsin sıkıntı yok :D

4. Çekilen paketleri birdaha çekemezs,n. Özgürlük paketleri gibi. Alınan paket bir daha çekilemez. Çekemiyceğin içinde ana sayfada gözükmez

5. yok, anasayfadaki vudu paketleri 2 kere alınabiliyor ben birkere tek aldım, 2 .si göstermiyor.

6. Kartanesi

Kartanesi User

ewt 2 . kez cekildiği doğrudur bunun için bence support la iletişime gecmelisiniz...!!

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kaç levelsiniz?

8. 15
    15 lwl

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Gözükmesi gerekir bir kere alım yaptı iseniz. Ancak anasayfada bazı görüntüleme hatası mevcut bununla bağlantılı olabilir supporta yazın iletilsin ilgili birime

-VeniVidiVici- ve Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.