VUDU KUTULARI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MEKATRONİK2009 tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelıkle kolay gelsın. 3 sevıye vudu rahıbım olmadıgı ıcın 360 gunluk vudu rahıbı vere vudu kutularından aldım sımdı ıse vudu 4 cıktıgı ıcın 3 sevıye vudu rahıbının hıc bı anlamı kalmadı yanı bosa dusmus oldum dıger paketlerde vudu 4 sevıye ıle degısmıs benım paketımde kalan vudu 3 sevıyelerın 4 ıle degıstırılmesını ıstıyorum.Supporta yazdım buraya yazmamı ve ılgıleneceklerını soyledı sımdıden tskler kolay gelsın.85/15587292

2. Eğer vudu rahibi seviye 4 güncellemesi hakkındaki konudan önce alışveriş yaptıysanız maalesef üsteğinizin gerçekleştirilmesi mümkün oşmayacaktır diye tahmin ediyorum

3. Froentsr

Froentsr User

Bu durumlarda bir telafi söz konusu olması gerekir bence, hani 360 günlük ile değişilmez tabi ama en azından oyuna tek hamlede 400 Tl yatırabilip hakkıyla oynayan birine şanssızlığı güncellemeye yakın ise 90 günlükte olsa bir telafi güzel olurdu

4. Paketi hangi tarihde satın aldıysanız saatli tarihli logunu atarsanız Bigpatron ilgilenecektir. Ayrıca bu konuyada göz atarsanız faydası olacağına eminim.

https://board-tr.seafight.com/threads/4-seviye-vudu-rahibi-gelmedi.71047/#post-449170

5. arkadaşın verdiği linkin sizin olayınızla uzaktan yakından alakası yok. Ona yapmışsınız bana niye yapmıyorsunuz diyerek kavga falan etmeyin hesabınıza erişiminizi engellerler falan Allah korusun. Linkteki arkadaşın aldığı paket vudu rahibi level 4 çıkmasına rağmen paketlerin güncellenmemesi sonucu ortaya çıkan bir sorun.

Sizin durumunuz şu an için tam anlamıyla talihsizlik. Satın aldıktan sonra level 4 vudu rahibi güncellemesi yapıldığı için yapılabilecek fazla bir şey yok ne yazık ki büyük bir ihtimalle. @Bigpatron un cevabını bekleyelim bakalım

6. Hocam bu tarz konu açıldığında arkadaşın yapması gerekeni izah ettim yani saatli tarihli düzgün bir biçimde log atıp durumu izah etmesi gerektigini belirttim.ona yaptı sana yapıcak demedim veya seninde olayın aynı demedim ordaki konununda farkındayız belki bu arkadaşa bir defaya mahsus yarıdmcı olurlar elbetteki @Bigpatron un cevabını bekliyoruz.

7. iyi de ben de bunları dediğinizi iddia etmedim ki zaten. Benimle bir sorununuz varsa eğer özel mesaj atın çözmeye çalışalım.
    Eğer forumu takip ederseniz daha öncesinde belki 5 tane daha bu tarz mesaj görürsünüz ve maalesef hepsine cevap yapacak bir şey yok oldu. Bu arkadaşa yapılırsa diğerlerine de yapılması gerek. Anlayacağınız olmaz gibi ama hayırlısı diyelim biz yine de

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hangi tarihte aldınız? Güncellemeden önce mi yoksa sonramı?

9. ben guncellemedn once almıstım paketı ama suresı baya vardı yanı sadece vudum cabuk dolsun dıye aldım gullesı falan o.d benım ıcın hanı tam olarak karsılıklı ıstemıyorum ama en azından sonucta bı odeme yaptım buraya az bısey degıl 400 tl gbı bı rakam 360 degılde 90 gunluk mesala sevıye 4 vudu ola bılır.

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Önce aldı iseniz yapabileceğim birşey olmaz malesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.