vudu kalesinden vudu güçlendirici

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●ĶÁŔÁĞöŹĹüМ●●ÁМŤ tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba bu konu hakkında daha öncede yazmıştım bir yönetici arkadaşımız karşıya sıktıgımız gizli hasarı artırır demişti 20 görünür ama 24 gider demişti denedim olmuyor yine aynı gidiyor her şekilde denedim olmadı bu kale ya çalışmıyor yada nedir özelliği tam olarak bunu açıklayabilrseniz sevinirim bunu deneyen anlayan birisi söyleyebilirmi nedir hikmeti bi açıklma lütfen

2. yalnız vudu güllesi sıkacan ama :)

3. onuda denedim vudu güllesi tüm çeşitleri denedim :)

4. bu sorumun cevabını bilen yokmu kullanan illa vardır ne kullandıgınızı bilmeden kullanmıyorsunuz herhalde :)

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Vudu canının üzerindemi denediniz yoksa normal canın üzerinde mi ?

6. vudu canı uzerinde denedim açıklamada vp uzerinde demiş bu konuya açıklık getirebilirseniz çok sevinirim

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Vp = Vudu puanı. Vudu darbesi gibi güllenin vudu canına verdiği hasarı arttırması grekir. Gereken testleri yapacağım şayet bir sorun varsa programcılara ileteceğim

8. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

aynen bende denedim olmuyo

9. valla patron ben her şekilde denedim olmuyor sıkıntı var programcılara iletirseniz sevinirim

10. sayın bigpatron bu konuyu test edebildiniz mi ettiyseniz sonuç nedir