Vudu güverte süresi!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar vudu güverte süreleri yarı yarıya azalmış. Benim 44 günlük vudu güvertem vardı şimdi 22 günlük kaldığını gösteriyor. Herkes supporta yazsın ki bir an önce bu sorun düzeltilsin.

2. aynı sorun bende de var yanılmıyorsa 6 7 günlük olan güvertem yarın bu saatlerde bitiyor die gözüküyor:)

3. bu güverte sistemi değişti sorunlar dahada çok arttı geminin duruşu bile kötü artık oyunu güzelleştirelim derken hep batırıyolar bizim isteklerimizi yapsalar oyuna oyuncu katılımı dahada çoğalacak belkide bırakanlar geri dönecek ama kafalarının dikine gidiyo bu teknik ekip

4. benimki komple gitmiş en az 1 ay vardı diye hatırlıyorum nasıl iş bu

5. Vudu güverte sürelerinde kesin olarak bir hata vardır ve umarız en kısa sürede düzelir :)

6. NavySEaL

NavySEaL User

bir haftada benm sureden eksilmis sevmiyorum bu yuzden yenilikleri :(
    ayrıca oyuna giris cıkıs aldıkca darbeler dusuyor. yenilikten snra girdim 20 bin silinmis hadi onu anladık guvertelerdekileri sildiniz yerine 30 adet kiriş yuvası koydunuz ordan telafi ıolduda simdi girince neden bi 18 bin daha dustu? biten bi desteğim falanda yok ? su yetkililerden acil bi cevap alsak?

7. geliştirme yaptık diyorsunuz neyin geliştirmesi bu açıkca sizden 30 bn can çaldık yerine mojo güvertesine fazla direk koyabilirsiniz diyorsunuz ayrıca direkleri inci ile satın alıyoruz birde mojo güvertelerin sürsini düzeltmişsiniz zaden 1-2 haftalık güverte cıkaranların 1 günlük güvertesi kalmış hangi hata ile bu 2 haftalık güvertenin hata ile hesapa eklenmesinden bahsediyorsunuz açıkca seafight bir yenilik yapınca oyunculardan gizlice bişeyler çalıp aynı şeyleri bize yaptırmak için yenilik diyorsunuz

8. 66hakan

66hakan User

benim mojo güvertem görünmüyor desteklerde ayrıca dp de azalmış ?

9. 61_sena_61

61_sena_61 User

benim de güvetemin süresi azalmış. sadece 4 gün kalmış bu nedir yahu... sadece stres yaptırıyorsunuz....

10. PA!N

PA!N User

bence hiçbir sorun yok daha demın cıkardım hesabıma eklenmiş ayrıca darbe çalma gibi bi durum da yok geliştirme olarak guvertelre direkler koyabıleceksınız.. Haksız yere vudu güverte süresi fazla olanların azaltılmışsa bunun neresinden hata var? ben 7500 mojo bozdum güverte cıkaramadım ama sitemimi burda etmedim, önce bi olanları anlayın sonra konu açın derim

11. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

ne alakası var arkadasım sırf mojo guvertesi için harita satın aldım ve vurdum 42 gün kazandım toplamda neden suresi azaltılıyo

12. *j*j*

*j*j* User

benim vudu güverte hepten gitmiş yok 4 günü vardı daha. o bi yana güverte kristallendirme vardı daha bu sabah 2 güverte geliştirdim 2600 kristal gitti şimdi ise inci ile keşke haberim olaydı.

13. 61_sena_61

61_sena_61 User

ne kötü olmuş yahu :) bende 2 güverte fullemiştim bende de boşuna gitti kristaller.

14. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetiniz iletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.