VUDU BASMIYOR 2 SEVİYE RAHİP VAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ѕєα●мα¢αнєℓ08 tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaslar benim normalde 2 seviye vudu rahıbim var

dün altınlı olan rahiptende aldım yanlıslıkla sonra fark ettimki

vudu basmıyor su an gemimi batırdım belki onkandır diye sonra gemiden vudu attım yıne olmadı

oyundan cıktım geri girdim yine olmadı ne yapmam lazım bilan varmı :(

2. AYNI DURUMDAYIM SUPPORTA 2 KERE YAZDIM DÜZELME YOK TILSIMLARI SU GİBİ HARCIYORUZ İLGİLENİRMİSİNİZ

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Olduğunuz yerde durmanız gerekmekte vudu tamiri için.

İyi oyunlar.

4. ciddimisiniz ya siz vereceğiniz cvp bumu allasen üstne sohbet pencereside gitti yok durup vp yüklendiğini biliyoruz çerezleri sildm oyunda sıkıntı var ve support düzeltmedi daha

5. sakamı yapıyorsun 8 senedir bu oyunu oynuyorum durmadan vudu canı dolmayacagınız bilmiyormuyuz

sizi nasıl seciyorlar bilemedim.

arkadaslar ticket attım 1 seviye vede 2 seviye vudu rahiplerinde sorun varmış bilginize .

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bizi nasıl seçiyorlar sizi ilgilendiren bir durum değil bu. Madem biliyorsunuz durduğunuz zaman tamir olunduğunu, sorun olduğunun farkına vardınız, foruma yazdığınızda alacağınız cevabı da önceden tahmin edebilir buna uygun mesaj atabilirsiniz herhalde.

Sorun supporta yazıldıysa düzelmesini bekleyiniz.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.