Vudu Avı 2021

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 5 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selam bu küçültülmüş kafa nerede nasıl bakcaz.birde etkinlikte 1 görev alınıyo başka yokmu.

2. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Kafa parayla gardaş 59 TL baş parayı al kafayı yoksa etkinlik iyi ama kafa daha avantajlı hiç düşünme al

3. gemi sağında kafatasları çıkıyor o nedir bilen var mı?

4. kristal kafatasını nerden cıkartırım o kadar npc kestim gelmedi hic ve kestigim npc 1 adet bir şey veriyor o ne işe yarıcak

5. küçültülmüş kafa aldım gemimin yanında gözükmüyor nereden bakacaz.olup olmadığına.2.ye yazdım konuyu buraya taşıyorsunuz sadece bu bi teknık sorunmu yoksa etkinlik sorunumu.kafalar gözükmüyör.nereden bakabiliriz.

Son düzenlenen: 7 Şubat 2021
  6. Küçültülmüş kafatası paketi aldım. Ancak ilk görevler de istendiği için alınmış. Etkinlik başladıktan sonra 2 saat sonra reset ile görevlerden istenmesi kaldırılmış. Ben kristal kafatası kazanmak için gemime tekrardan paket almak zorunda değilim. Görevlerden siliniyor ise gemilere iadesi yapılsaydı. 2 gündür kimseye ulaşamıyoruz bunun için. Ne tasarımı alabildim ne de pazarda ki eşyaları. Supportun verdiği cevap "Biz ne yapalım teslim etmeseydiniz" Sn.Bigpatron geri dönüşünüzü rica ediyorum ID:65/5816074