vudo güverte

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Moneta tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Moneta

Moneta User

aruba kazanından vuda güverte cıktı çarpı3 olarak kaç günlük oldugunu nası ögrene bilirim

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

oyun sayfanizdaki gemi ikonuna tiklayarak oradaki depo kismindan bakabilirsiniz

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  3. vudu güvertesi yani mojodan alınan güvertelerimizin ne kadar olduğu artık görülmüyor lütfen gerekli yerlere iletiniz.

4. Selam
    durum iletilecek.

5. mojo gvrtesının bıtış tarıhını yazmaktadır ismı değiştığı için sız farketmemış olabılırsınız o kısımdakı yenı ismı geliştırılmış güverte yanı bu mojo güvrtesı oluyor

6. Moneta

Moneta User

dediyiniz yerde sadece fener ve pala filan gözüküyor başka bişe gözükmüyor tersaneye tıklıyorum ana sayfa acılıyor niye

7. Selam
    Biçim değiştirme 4 eklendiğinden oyun ekranına eklenmiştir fakat şuan için mojo güvertesi gözükmemekte durum gereken yerlere iletildi efendim umarız en yakın zamanda düzeltilecektir.forumu takipte kalın bilgi geldiğinde açıklama yapılacaktır.konuyu kapatıyorum.

not: mojo güvertesi arubadan çıktığı zaman 7 gün süresi vardır. 3 adet kazandığınız için 21 gün geminizde kalacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.