VP Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. geminin vp si vudu demeti 6 da 5 ilen 245 bindi. sonra vudu rahibi seviye 3 çıkardım onun 25 bin vp vermesi gerekiyordu ama vermedi. şimdi de vudu rahibinin süresi bitince o vp yi bana vermiş gibi 25 bin vp geri aldı. vp yi 220 bin e düşürdü. dedim ki vudu demetini 6 yapıyım belki hata olmuştur ama gene değişmedi sadece 5 bin arttı. şu an bende 250 bin vp olması gerekiyor.başkalarının vp si 275 bin bende sadece vudu rahibi seviye 3 eksik. support hiçbir konuda yardımcı olamıyor. restarttan sonra çoğu haritam da kayboldu verilen çözüm de yaramıyor. 1 günde zarar üstüne zarar. lütfen birşeyler yapın.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

vudu rahibi zaten vudu canı vermektedir. bitince o can da gider. 5 seviyeden 6 yapınca sadece 5 bin can etkiler zaten bir sorun yok gibi görünüyor isterseniz supporta yazın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.