vp puanı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [связь] tarafından 19 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 250k vp puanım vardı resetten sonra 210 bin oldu ?

2. Seviye 3 vudu rahibiniz yoksa eğer, seviye 4 vudu rahibinizin süresi bittiğinde vpnizde 40klık bir eksilme olur.
    Seviye 2: 10.000 vp
    Seviye 3: 25.000 vp
    Seviye 4: 50.000 vp

3. 4lvl vuducu var suanda oncedende vardi durduk yere azaldi

4. öyleyse belki de güncelleme sonrası hesabınızda seviye 4 rahibi algılamama sorunu olabilir. vp dolum hızı da düşük mü? Eğer o da düştüyse supporta yazın en kısa xamanda inceleme yaparlar

5. Vp hizli doluyorda vp puani yok ortada

6. bende herhangi bir sorun yok şu an. olması gerektiği gibi vp. Siz en iyisi supporta yazın incelesinler 40k az değil çünkü anormal bir durum söz konusu bell ki

7. Support a attim bakalim cevaplar icin teşekkürler, yetkililere ricam konu kilitlenmesin lütfen, sorun cozulunceye kadar

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Buffunuz bitmiş demek ki:) olabilir mi

9. buff çok bariz diye onu hiç düşünmedim buff çıkarsa oturur ağlarım :D

10. yok buff zaten yoktu

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Kraliyet nimeti aklinizda mi :)

12. yok kraliyet ne gezer benim gemide support normal diyor 210 binden devam artık bi ara nasıl 250bin olduysa artık neyse konu kilitlenebilir sağolun cevaplar için

13. e bende lv3 vudu rahibi var benim 225k vp var. sizinki seviye 4, vpniz 210k. Bi garip geldi ama neyse hayırlısı olsun

14. Vp tasi yok bende lig sisteminde de 1.ligdeyim

15. Vp taşı kullanan yok heralde ya oyunda zaten artık :D Ben 3. Ligdeyim. Yine de anormal bence sizin durumunuz. Supporta eskiden ekstra 40kvp veren neydi de düzeltildi diye sorun bi isterseniz merak ettim çünkü :D

16. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Muhtemelen kalede sizin full, arkadaşın kalesi henüz seviye 1

17. Ha olabilir belki doğru

18. :D giden gitti support normal diyor çok ilginç 250bin neydi bi resetle giden 40k çok ilginc

19. Hocam 250 binin doğru olduğuna nasıl eminsiniz bellide hatalı olan odur

20. Şu an farkettim benim vp kalesi aktif değilmiş tılsım kalesi aktifmiş. o halde 225k benim vp. Sanırım benimkinde de hata var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.