Voodoo kutusu

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ATMACA_56, Jan 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ATMACA_56

ATMACA_56 User

Amerika server saatleri farklı olduğundan sizin alım yaptığınız saatte bokor orada aktif değildi bu nedenle hesabınıza geçmemiş. Aldığınız kupaların hesabınıza geçmesi için programcıların script çalıştırması gereklidir ve bu işlem ortalama 1 haftayı bulmaktadır. Ayrıca size zaten Amerikan supportu tarafından bu belirtilmiş.. Kısacası biraz sabırlı olmalısınız. Cuma gününe kadar hesabınıza gelmezse yeniden bize bir hatırlatma yapın lütfen. Ayrıca birdahaki ay bokor almayı düşünürseniz bu işlemi Türkiye saati ile 19:00'dan sonra yaparsanız bu tarz bir sorunla karşılaşmazsınız.

Dediğiniz gibi size tekrar bir hatırlatma yapıyorum sayın bigpatron lütfen yardımcı olurmusunuz.

Üye ID: 634/35558138

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Almanyaya ilettim durumu bugün ancak henüz bir geri dönüş yapmadılar bana, gelecek cevabı bekliyorum.

3. ATMACA_56

ATMACA_56 User

1 haftalık bir maduriyetim oldu, bu işlem daha ne kadar sürecek acaba 1 hafta daha mı madur olacağım, aldığım voodoo kutularını bu ay kullanabilecek miyim yada bir sonraki aya mı kalacak. Bu işlem neden bu kadar uzun sürdü öğrene bilir miyim acaba ?

☠Ryûk☠ likes this.
  4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Daha ne kadar sürer orasını ancak programcılar bilir. Ancak bokor bitmeden hesabınıza yüklenir. Uzun sürmesinin sebebi sizin gibi oyuncuların bir araya toplanarak program çalıştırılmasıdır zira programlar sadece bir oyuncu için çalıştırılmıyor.

Thread Status:
Not open for further replies.