VODO TOPU LİNK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve =winston= tarafından 16 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. =winston=

=winston= User

ARKADAŞLAR 120 VODO TOPUNIN SATILDIĞI PAKETLERİN LİNKİ VAR MI BİRİNİZDE ACABA. SATIN ALACAĞIM BEKLİYORUM BEKLİYORUM ÇIKMIYOR...

2. linklerden alışveriş yapmayın. eğer paket içeriği gelmez ise karşılık talep edemezsin.
    paketler belirli tarihlerde açık oluyor aksi halde uyanıklık yapayım derken zarar edersiniz

3. ewet karsılıgın ıncı olarak alabılrısın yada hıc almıyabılırsın ayrıca bu tur etkınlık ogelerının alımını engelledılr ve bu tu lınklerı tsdekı arkadaslarına sor :D buralarda cvp alamıcan kesın :))

4. =winston=

=winston= User

teşekkür ederim dostum.

5. =winston=

=winston= User

teşekkürler dostum. Uzun zamandır bekliyorum seviyeleri tamamlamak için ama çıkmadığı için mecbur kaldım :)

TunHuang(ĦЦП) bunu beğendi.
  6. benden sana bı buyuk yada deneyımlı oyun tavısyesı yazık gunahtır yapma dıceksınkı sen forumdapylasmısın var topun bı yararı yok sadece ego tatmını su an fazlasıyla pısmanım ne parmaın karsılıgında eglendım nede bır sey oldu acıklar buglar sayesınde oyundan sogudum tavsıyem yapma o parayı verme 900 top edıyo gercekten 3 gemı parası oda yazık gercekten yazık yasak ama o foyata bıle full vuudlu kac tan eguzel gemı alırsın tahmın ıble edemssın

7. =winston=

=winston= User

saol efe. Görüşlerin ve fikirlerin için çok teşekkür ederim.

TunHuang(ĦЦП) bunu beğendi.