Öneri VİPLİK PAKETLERİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 5 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Viplik paketlerine indirim gelsin mi ?

1. Evet, indirim gelsin.

95,5%
  2. Hayır, indirim gelmesin.

4,5%
  1. Fiyat güncellemesi ile 6 aylığı 55 TL olan paket 59 TL oldu benim viplik sorunum yok ama çoğu oyuncunun var sadece viplik paketlerine bir indirim uygulanmasını talep ediyorum.Zaten çok satılan bir paket değil oyunun belli bir çoğunluğu öğrenci olunca durum hayli zorlaşıyor.

2. Kesinlikle katılıyorum...

3. viplik alacagınıza sandık açın bolca cıkıyor zaten :)

4. Yalan :D nadir 7 günlük çıkıyor :(

«•ĴiŁĕŦ•» bunu beğendi.
  5. Mantıklı fikir bir kampanya yapılmalı örnek 3 aylığı 10 lira gibi.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. Gemisindeki eksiklerini tamamlamamış bir gemi ama sürekli sandık alıp çıkarmaya mı uğraşsın ben aylık 1000 sandık alıyorum 1.5-2 ay çıkıyor ben diğer oyuncular için diyorum oyunun mantığı hatalı bence gemi başlarda çok zor kasılıyor ama oyunun oynanması yeni oyuncuların gelmesi için yeni başlayanlara ve oyunda bir yerlere gelmek isteyenlere bazı avantajlar verilmeli diye düşünüyorum.

7. Aslında öyle ama güvertedir, yelkencidir, yürüyen tamircidir... Onları riske etmemek için viplik yenileyip duruyorum :)

8. Yürü be :) Cidden eskiden bol keseden viplik dağıtılması ile şuanda sanki kıtlık varmış gibi azalması haksızlık kimi gemilerde 4 5 bin günlük viplik var sadece sandık açtıkları için sonsuzluk derecesinde vip ulaşmış oldular.Yeni başlayan yada benim gibi geri dönen arkadaşlar için viplik sorun herkesde beleşten 4 5 bin günlük varken bizimgibilerin para ödeyip alması ne bileyim çok hoş değil :)

VORSİ(§•ƒ) ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  9. Sandıkta çıkıyor doğru ama 1000 yada 2000 sandıkta anca çıkıyor. o da 7 gün :D küfür gibi valla. 7 gün değilde bari 1 ay falan olsun...

10. şansınız yoksa suç benim değil :) GİŞ teki leri okursanız bigpointin neden böyle yaptığını anlarsınız iyi günler :)

11. BIRAKTI

BIRAKTI User

Premium: 2030-08-31:D

12. Al bunu ,al bunu al , al ,al :) 2018 den sonra vip olanları gözaltına alalım bence :D

«•ĴiŁĕŦ•» bunu beğendi.
  13. ●ђр●

●ђр● Guest

Şunun şurasında 2030 eylüle ne kalmış :)

14. BIRAKTI

BIRAKTI User

dömü yani:D

15. BIRAKTI

BIRAKTI User

hacı bu hale gelene kada kaç milyon inci harcadım bir bilebilsen:D

16. Evet verilen bütün cevaplardan anladık ki şu oyuna kimse sıfırdan başlamasın gelende olmasın... bu kadar oyuncuyla bu oyun gider mantığı var.... bende eski oyuncuyum ama oyuna yeni oyuncu gelmesi şart ve cezbedici bir tarafı kalmazsa oyunun şimdiki gibi kimse de gelmez...

CEZALANDIRICI, TiryakiHasan ve çAğRı bunu beğendi.
  17. Aynen yeni oyuncularının önlerini açmaları lazım

18. Aynen yeni oyuncu yıllık vip lık çok pahalı biz eski oyuncuyuz bizde viplik var ama olmayan alamıyor bence oyuncu olarak şunu isterdim sandıklardan 1 aylık taşlar varsa 45 günlük çıksın isterdim bu oyun yeni oyuncuyu teşfik etmiyor bence bunu yetkililer bu konuyu üst mercilere iletip kabul ettirmeleri lazım zaten bir çok item parayla alınıyor sandıktan taşlarla 45 günlük çıksın sandıkla binlik 5 binlik şeklinde satışa sunulsun tabi incisi olan inciyle alsın isterdim 7 günlük viplik çok az hatta yok sayılır kolay gelsin....

CEZALANDIRICI ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  19. Premium: 2064-01-23

FΞNӨMΞN bunu beğendi.
  20. yeni oyuncular TR2 TDO filosuna gelsin herkezi kasıyorum