vip üyelik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *κøƦκu* tarafından 15 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selam
    açmış oldugum konu biraz saçma gelebilir, oyunda bi fiir olarak algılanmayadabilir. benim sorunumu iletiyim vip üyelik almak istiyorum ama 6 ay 1 yıl süresince ben okul vakti boyunca giremiyorum adam akıllı hafta sonları zar zor giriyorum derslerden sınavlardan yazın yani o 3 ay boyunca oyuna gömülüyorum malum ögrenciyiz 6 ay lık vip paketi 3 ayı bosa gidicek yazın cekersem diye cekmiyorum belki yenilik olarak algılanmayabilir ama ben genede yazıyım dedim oylama açmadım sadece sayın adminim (vip üyelik süresi 1 ay 2 ay 3 ay gibi sürelere indirilirse yani vip gümüş paket 6 ay vip bronz paket 3 ay olursa yazın 3 ay hiç değilse vipligimi cekebilirim) sayın beylerbeyi, yetkililere iletirseniz sevinirim ,

Saygılarımla.

ECE-DUYGU[CENK] ve XanTier bunu beğendi.
  2. XanTier

XanTier User

Destekliyorum.
    1 ve 3 aylık VIP paketleri de eklenmeli.
    Hem tek seferde 6 aylık için o kadar ücreti veremeyecekler için iyi olur, hem de zaman ziyan olmaz.