VIP Üyeler İçin Ekstra Malzeme Çubuğu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Captain. tarafından 25 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

VIP Üyeler İçin Ekstra Slot Çubuğu (10 Adet) Verilmeli Mi?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captain.

Captain. User

Merhabalar,

Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyun ekranında bulunan malzeme çubuğu (1'den 0'a kadar sayılar olan) 10 slotlu bu 10 slot eskiden gayet yeterliydi çünkü oyundaki cephane sayısı ve diğer savaş malzemelerinin çeşiti bu kadar çok değildi. Şimdilerde ise yok agwe, yok patlatma, yok triton, görünmezlik, tamir asası vs. tamam bir şekilde hepimiz bunları menü sekmesinden açıp kullanabiliyoruz fakat Bigpoint'in diğer oyunu olan Darkorbit'te yaptığı gibi VIP üyelere ekstra 10 slot vermesi bence hem oyun içindeki hareketlerimizi dahada kolaylaştırır, hemde şirket adına konuşuyorum VIP almaya teşvik edebilir.

Sizden ricam yorumlarınızı olum veyahut olumsuz olmak üzere bu postun altına atmanız ve ankete oy vermenizdir. Bu düşünce tamamen benim kendi düşüncemdir, lütfen manipülasyona uğratmayınız.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Sadece VIP üyeler için değil, tüm oyuncular için sizin de dediğiniz bu ekstra malzeme slotları fikrini daha önceden ortaya attık, Bigpatron adminimiz her raporunda yetkililere özellikle ilettiğini söylemişti. Artık bundan sonra oyuna eklenmesini beklemeliyiz ne zamana kısmetse. Bu nedenle izninizle konuyu kapatıyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.