VİP SORUNUN ÇÖZÜLMEMESİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~WeRBeY~ tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

az önce yazdığım konuya cevap hakkını kapatmışsınız görsel hata sizin hatanız bunu düzeltmesi gereken de sizlersiniz neden bu görsel hatalar sürekli bizim zararımıza oluyor onu da anlamış değilim benim 5.seviye tamircim yelken tamircisi ve abanoz güvertem vardı vip olduğu sürece kalıyor bunlar ben de 30 küsür gün vip im vardı son 10 gün kala da vip çekecektim şimdi bunlar gitti ve görsel hata diyorsunuz bununla ilgili mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz

2. supporta yazsana forumdan bir şey yapılamaz. boşu boşuna forumu meşgul etme.
    havadan 30 gün vip geliyor ve hiç sorup soruşturmuyorsun nereden geldi diye .Sonra da gelmiş diyorsun ki bu sizin hatanız. O kadar da değil.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

biz bu oluşan görsel hata durumunu ilettik. fakat sadece anasayfada görülmemektedir. kamara profilim son olarak aboneliklere tıklarsanız görürsünüz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.