Vip sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *~7seni7~* tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *~7seni7~*

*~7seni7~* User

1 aylık vipim vardı bugun gitmiş ilgilenirseniz sevinirim

Nick : *~7seni7~*

***DEATHKİSS***54 bunu beğendi.
  2. Aynen benim de 1 aylık vardı bugün gitti. Bir açıklama bekliyoruz.

3. XanTier

XanTier User

Giriş sayfasında sol alttayazan şu kadar günlük VIP kaldı kısmında 30 günyazıyorduysa gitmesi doğrudur. Çünkü orada görsel hata var. Fazla gösteriyordu bende de.

Pazar Yeri > Abonelikler kısmına tıklamış olsaydınız zamanında görürdünüz gerçek bitiş süresini. Maalesef görsel bi hata...

4. *~7seni7~*

*~7seni7~* User

Xantier dostum doğru diyosunda 2 aylık vip verdiler ?

5. Aynı durum bendede mevcut ama her hangi bir yardımda bulunmayacaklar arkadaşlar elinizde varsa parayla çekeceksiniz. Ben o kadar para biriktirmek içni plan yaptım yürüyen tamirci gitmesin diye ama ne yazıkki her zamanki görsel hatalar saçmalıklar gine buldu bizi. Anlamadığım nokta 2 aylık olan viplikler yaklaşık 40. günde elimizden alındı ilginç

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

arkadaşlarında dediği gibi kamara-profilim abonelikler kısmından kontrol ediniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.