Vip liği geri çektiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~WeRBeY~ tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

Arkadaşlar, düne kadar anasayfamın sol altında 30 küsür gün vip im olduğu yazıyordu fakat dün sabah vip gitmiş ve buna bağlı 5.seviye tamirci, yelken tamircisi ve vip e bağlı araçlar gitti bunu support a bildirmeme rağmen bitiş tarihiniz dünmüş siz vip çekmemişsiniz dediler ben de sandıktan çıkan vip ve nick değişikliğiyle verilen vip imin olduğunu söyledim ve konuştuğum admin verebileceğimiz tüm cevapları verdik deyip ilgilenmediler bir arkadaşımın başına daha geldi bu durum yine aynı sonuç bu sıkıntıyı nasıl çözeceğiz bu sorunu yaşayan oldu mu?

2. yanlışın olsa gerek. çünkü ilk defa böyle bir şeyi senden duyuyorum.

3. onurhan51

onurhan51 User

Bneimde Vipim gitmiş benim vipim de alınmışş

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sandıktan çıkarttığınız vip,

premium 1 1 2013-12-01 08:26:13
    premium 1 1 2013-12-01 08:26:12

Bitiş tarihi : 2014-02-01 09:03:18

Mail doğrulamasından aldığınız vip,

premium 1 1 2014-04-25 13:19:47

Bitiş tarihi : 2014-05-25 14:04:44

Şimdi kazandığınız vipler ve bitiş süreleri ortada. Siz başka vip kazanmadan yada satın almadan 30 gün küsür daha nasıl vip süresi olacak? Supportun belirttiği gibi sorun yok vip kullanım süreniz bitmiş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.