vip karaborsa isminin değişmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZooM tarafından 22 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZooM

ZooM User

Vip karaborsa isminin değiştirilmesini talep ediyorum.. sonuç itibari ile hesabım VİP fakat karaborsadan faydalanamıyorum :) ParaBorsa felan yapılsın şahsen ismi ile pek uyum saglamıyor gereklı yerlere ıletırsenız sevinirim. İşlevi ile sonuç arasında uyuşmazlık var :)

Son düzenlenen: 22 Haziran 2017
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba @ZooM

Yanlış anlamayın ama isteğiniz çok gereksiz.

İyi oyunlar.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  3. ZooM

ZooM User

Konunun gereksiz olup olmaması mühim değil :) konunun içeriğindeki latife önemli şimdi birşey yazıcam hakaret olarak algılaıcak o yuzden yazamıyorum ama biraz bulmaca çözün isterseniz ayrıca konuyu hemen kapatmazsanız bizde yeni konu açıp kirlilik yaratmayız.. KALDIKİ ; hangi bölümde olduğunu bilmiyorum öncesinde yapılan yazım yanlışı hataları belirttiğimiz bir konu vardı.. az önceki konudaki ironiyi anlıyamadıysanız konumu orayada tasıyabılırsınız Sn.Hp

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.