VIP Karaborsa Detaylı Bilgi ve Sorularınız

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●ђр● tarafından 22 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. seviye 2 alevi seviye 2 balyoz 2 kere yapabiliyoruz ama ben yanlışlıkla 1 kere alev 1 kere balyoz yaptım. bunu düzeltebilirmiyiz admin ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba @**ฬiяค**

Pek sanmıyorum zaten orada 2 kere takas ediliyor her şey, ama support ile iletişime geçmeniz gerekmekte, forum üzerinden zaten size yardımcı olamayız.

iyi oyunlar.

3. Vip karaborsanın 30 haziranda kapanacağını söylemişsiniz peki paketlerin ne zaman kalkacağı konusun da bir bilgi var mı belki o zamana kadar bu ödeme yerinde ki döviz sıkıntısı kalkar da biz alış verişimizi yapabiliriz ?

denizyildizi bunu beğendi.
  4. cok doğru şu dövizi kkaldırmanız gerekiyor zaten daha önceden fiyatları pahalndırdınız şmdi yinee pahalandırdınız

5. atlas42

atlas42 User

2 vudu kutusu 4,99 idi. Şimdi 5,05 olmuş!

6. ●ђр●

●ђр● Guest

@*-*-*Asi61*-*-* duyuruları takip edin bilgisi gelirse duyuruda paylaşılır. Döviz olayı ise ne zaman kalkar bilinmez, test yapılmakta ödeme bölümünde.

7. estere2190

estere2190 User

HP admin yagmacının ödülü 30 hazirana girer girmez mi kapanacak yoksa 30 haziranda açık olup 1 temmuza geçerken mi kapanacak ?