Öneri VIP ile ilgili

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ÇaÇaRoN[C¤] tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Çoğu oyuncu bu konuda sıkıntı çekiyor mu bilmiyorum ama ben bundan çok sorun çekiyorum. Konu vip lik. Vip lik almak için o kadar para veremiyorum malum vip olmadan oyunda oynanmıyor. Geçenlerde 500 adet sandık anahtarı aldım 500'unude açtım sadece 7 günlük vip alabildim şans diye bilirsiniz. Bence sandıklarda viplik çıkma ihtimali artırılabilir yada özel harita ödüllerine eklenebilir. Teşekkürler.

яoтαsız bunu beğendi.
  2. *Mz™

*Mz™ User

kesinlikle haklısın kardesım eskiden bir aylık veriyoda sandıkların içeriği daha zengindi ama oyun paraya itmek için elinden geleni yapıyor uzun süre önce zaten yeni kişilerin oyuna gelmesi durdu bununda farkındalar o yüzden kolaylaştırmak adına hiç bir şey yapmıyolar yapıcak bişey yok ama post açmakla olucak iş deil..

3. QASSİM0D0

QASSİM0D0 User

ya arkadaşlar adamlar bir oyun yapmışlar birazda para kazansınlar,siz bedavaya iş yapıyormusunuz.kolaya vereceğiniz parayı oyuna verin no problem