vip ile bağlantılı süreler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZooM tarafından 1 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Durum biliniyor. Gereken neyse yapılır. Ancak ne zaman yapılır bu konu hakkında size net bilgi vermem mümkün değil.

İyi oyunlar.

2. ZooM

ZooM User

sorun gün eksilmesi değil :) vip'lik varken eksilmesi.. viplik gittiğinde gün sayımı başlıyordu fakat şuan marangozda güvertede viplik olmasına rağmen günden düşüyor.

3. ZooM

ZooM User

Durum netliğe kavuştu süreler düzeltildi ilginiz için teşekkür ediyorum.. fakat birde şu yönü var giden marangoz (kendi açımdan söylüyorum) ki bazı arkadaşların güverteleri gitmiş bunlar hakkında bir telafi olucakmı gerekli yerlere iletirseniz çok makbule geçicek iyi çalışmalar.

4. benim marangoz tam 1 ay önce düştü ama sorunumu çözecek çıkmadı adil olunmasını bekliyorum :(

5. Antalyalı

Antalyalı User

en kısa süre dediğiniz ne kadar acaba kendimden örnek 3 aydır ben bu sorunu yaşıyorum belkide daha uzun süredir yaşayan kişilerde var oyundaki görevinizi bi yana bırakıp cevaplamanızı istiyorum oyunda bi açık olsa bu seafightın zararına olsa gerekirse programcılar oyunu kapatıp sorunu çözer ama sorun oyuncuların para verip aldığı seylerle ilgili olunca nedense bi forum açıklaması yada çözüm gelmiyor her support cevabındada en kısa sürede çözülecek sabırlı olunuz sorun çözülene kadar vipliğimiz bitiyor zaten

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Bize verilen bilgi bu yöndedir. En kısa sürede sorun çözülecektir. Bunun dışında bize verilen bir bilgi olmadan bunun haricinde birşey söylememiz mümkün değildir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.