vip ile bağlantılı süreler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZooM tarafından 1 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZooM

ZooM User

Support ile daha once ıletısıme geçtim.. sorunu belirttim dedimki vipliğim var ve var olmasına rağmen tamirci marangoz 5.svy'den gün düşüyor.. bana sorunun bilindiğini ve düzeltiliceğini soylediler.. ortada düzelen birşey yok ve ne yazıktır ki aynı sey suan abanoz guvertenin başında vipliğin olmasına rağmen eş değer gün sayısıyla gene düşüyor. benim bildiğim vip'lik varken abanoz yada marangoz süresi düşmez ne zamanki viplik biterse o zaman geri sayım başlar.. bu 4 aydır bir çözüm bulamadımı nereye yazmam lazım artık bunun için'de avukat felanmı tutmamız lazım ?

2. OutLaw_07

OutLaw_07 User

kesinlikle artık buna bi çözüm sunulması gerekmekte.

3. ödemelerde hata olsa anında müdahale ekibi devreye girer ama bu sorun için devreye giren yok birçok oyuncu bu durumdan madur olacaklar yazık

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Supportunda size söylediği gibi sorun bilinmektedir. En kısa süre içerisinde sorun çözülecektir.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Nisan 2017
  5. ZooM

ZooM User

çok güzel söylüyorsunuz iyi hoş'ta 2.ayın 2'de bunu belirtmişim ben üstüne 2 ay geçti ve ben 1 aydır marangozsuz geziyorum bu geçen süreyi çektiğim çileyi ne ile karşılıycaklar buna sinirleniyorum.. kabul ediyorum sizin bu cvaptan daha fazlasını verebilicek yada yapabılıcek elınızden gelen birşey yok.. tarafsız olup söyleyin o zaman bu durumda olsanız ne olurdu ne yapardınız 2 aydan bahsediyorum 60 iş günü.. normalde hatalı birşeyin 30 iş gününde teslimi var hukuksal dayanaklar ile konuşmak gerekirse.. ki seafight'in GİŞ kurallarında ne zaman istersek o zaman düzeltiriz diye birşey yazmıyordu. Çok can sıkmaya başladı ne yazikki.

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Maalesef sorunun giderilmesini beklemekten başka yapabileceğimiz birşey bulunmamaktadır. Sorun çözüme ulaştığınada telafi olacak ise duyurusu yapılacaktır.

İyi Oyunlar.

7. sanki atomu parçalıyolar ben eminimki programcıların umrunda bile deyil
    ödeme kısmında bi hata olsun bakalım bukadar sürermi 1 günde sıfırdan yaparlar
    bizim haksız yere çekilen ejderlerde geri verilicekti hesapta nerde
    hikaye dinlemekten sıkıldık nasıl para kazanırız yerine birazda nasıl iyi hizmet verebiliriz oyuncuları nasıl memlun ederiz diye düşünseler

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Haksız yere ejder çekilmedi ki geri verilsin. Tam tersi haksız yere kasılan ejderler geri çekildi.

İyi oyunlar.

9. Antalyalı

Antalyalı User

en aşağı 3 aydır bendede aynı sorun vardı acayip tarafı 2 3 kere gitti 2 3 kere geri verdiler en son baktım sandıkla olmuyor gidip viplik çektim yürüyen tamircim ve yelkenci sürem uzadı fakat abanozum verilmedi.tamam anladık supportun elinden gelen bişey yok ama yukardaki arkadaşların dediği gibi geçenlerde mesela paketi yanlış koymuştular hemen kaldırdılar yada pazara yanlışlıkla simbi tılsımı koymuştulr kaldırdılar ama 3 aydır benim yaşadığım belkide daha uzun süredir olan bi sorunu çözmediler ve bunun hakkında bi resmi forum açıklaması dahi yapmadılar.para verip aldığımız şeylerin keyfini sürmemiz gerekirken cefasını çekiyoruz.

ZooM bunu beğendi.
  10. ben haksız yere ejder kasmadım batırdığım gemileri ele geçirdim sadece buda seyir defterinde mevcuttu
    supporta yazdım açıkladım önümüzdeki hafta tekrar program çalıştrılıcak dendi 3 ay olmuştur belki hala geri dönüş yok

11. ZooM

ZooM User

en azından size yıne telafisi yapılmış yanlışlıkla yada bilerek yapıldı orası muamma :) bende oda yok 1 bucuk aydır marangozsuz geziyorum bilsemki sorun Vip'lik çekince düzelicek amenna fakat zaten viplik mevcut varken bu sorun yaşanıyor o yüzden onuda yapamıyorum:) farzı misal beterin beteri var şükür diyin :))

12. Antalyalı

Antalyalı User

benimde hemen vermediler ama 10 gündür abanozum yok ondan önce 20 güne yakın tamirci marangozum olmadan gezdim :D

13. evet aynı sı bana da oldu bir an one çzülürse çok iyi olur

14. en kısa zamanda çzülücek diyosunuz ama çzülmüyor kardeşim hiç bir sorun ne den böyle oluyor oyun oynanıcak güzel bir oyun ama sırf bu hatalardan dolayı bırakılıyor sıkılıyoruz

15. ZooM

ZooM User

Geçen gün konfeti etkinliğinde geri dönüş yapılmıştı güya supporta ve etkinlikte fazla hasar olarak çıkıcak olan etkinlik 24 saat içerisinde iptal kararı alındı. bunca kişinin mağduriyeti var geri dönüşünü yaptık 24 saat içinde çözüm bulunucakmı bakalım

OutLaw_07 bunu beğendi.
  16. OutLaw_07

OutLaw_07 User

daha da üstüne söz söylemek yakışmaz.

17. Antalyalı

Antalyalı User

3 ayı geçiktir bi çözüm bulamadılar tek cevap belli programcılar çalışıyor.son attığım tickete bile 3 gün oldu hala cevap vermediler

18. ZooM

ZooM User

24 saat geçti yetkili birisi açıklığa kavuşturmıycakmı @Bigpatron ?

19. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,
    Fildişi güverte bir defa alındığı taktirde gitmeyen bir güvertedir. Abanoz güverte ise viplik süresi boyunca kalır. 5.seviye tamirci marangoz da abonoz güverte gibi vipliğe bağlı olarak kalır. Dolayısıyla viplik süreniz azaldığı taktirde onlarında süresi azalmaktadır. Konfeti güllesinin fazla hasar verişinin iptal edilmesi hakkında bir bilgimiz yok. Bu duruma yapabileceğimiz bir şey yok anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2017
  20. doğum günü etkinliğinde grup haritası açığını kullanan oyuncular hakkında işlem yapılıcakmı ve bu konuyu foruma yazdığımda neden hemen kaldırılıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.