VİP ALMALIMIYIM ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve soner_master6 tarafından 1 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gemimde abonoz güverte ve yürüyen tamirci var vipim bitti almam gerek ama
    vip ÇOOOOOOKKK pahallı yani 1 yıl vip alacagıma vudu topu yada diyer güçlü toplardan satın almak daha iyi tabi vipsizde olmuyor kafam çok karıştı yav ne yapıcam kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Vala vipsiz olmaz 1 kere aliyorsunuz 1 yıl gidiyor bence almalısınız

3. sandık topla sandıktan çıkıyor

4. yav he he sandıktan çıkıyor .. burda yeni oyunculara örnek ve destek olmanız lazım siz ne diyorsunuz???
    sandıktan ne kadar inciyle ne kadarlık viplik çıkartacak???
    ben söyleyeyim 1000 ile 200 bin inci arası ancak 1 hafta çıkartır vipliği(o da indirim paketi yada etkinlik anahtarı normale dönecek ancak 1000 inci ve pazar indirimi de yoksa pazarda 1500 inci)
    şimdi bu oyuncu arkadaş incilerini başka yere harcasa iyi değilmi???
    1 yıllık pahalı geliyorsa 6 aylık alsın(ben öyle yapıyorum 60 tl)
    eskiden viplik sandıktan 2 ay çıkardı sonradan 1 ay oldu o zaman ki gibi olsa yatır derdim incileri sandığa ama malesef 1 haftalık çıkıyor şimdi
    arkadaş bu oyunu oynayacaksan viplik lazım abanoz güverte yürüyen tamirci giderse kafadan 70 tl zarardasın

╰☆╮JoYaK≈C*¹ bunu beğendi.
  5. yumi

yumi User

vip şart üstelik abonoz ve tamirci varken. dalgacı arkadaş gayet güzel açıklamış sandık olmaz.

╰☆╮JoYaK≈C*¹ bunu beğendi.
  6. istemiye istemiye aldım :(
    yorumlar için teşekkürler

7. kingSo

kingSo User

İnciye pek ihtiyacim yok sandiktan çıkartanlardanımm gayet makul