venividivici baksın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗●Kяαℓєx●亗|TŠ_| tarafından 31 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam

evet elit seviyeniz arttıkça vuruşlarınız vp dp artıcaktır fakat taşlar envarteriniz de yazıldığı gibi kalacaktır efendim. örnek %13 + elit level 25-27 arası %3 vuruş gücü %16 olacaktır.

Elit seviyesi 4 ve aşağısı: bonus yok
    Elit seviyesi 5-14: +5.000 Can, +5.000 Vudu Puanı, +%1 Top hasarı
    Elit seviyesi 15-24: +10.000 Can, +10.000 Vudu Puanı, +%2 Top hasarı
    Elit seviyesi 25 ve yukarısı: +15.000 Can, +15.000 Vudu Puanı, +%3 Top hasarı

aşağda bi arkdas konu açmıs we siz ona 25 27 sınıf arası zapatanın vuruş gücü %16 olcakdır yazmıssınız bi forum mod u bu yanlıs cevabı nasıl wermiş hayret etdım zapata nın maksımum top hasarı %13 dür.

2. Selam

hesaplama dediğim şekildedir efendim. %13 zapata hasarı + %3 elit levelin hasarı = %16 dır.
    eğer dikkat ettiyseniz ben taşınız değil vuruş gücünüz diye bahsetmişim.

evet elit seviyeniz arttıkça vuruşlarınız vp dp artıcaktır fakat taşlar envarteriniz de yazıldığı gibi kalacaktır efendim. örnek %13 + elit level 25-27 arası %3 vuruş gücü %16 olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.