Venezuela ıp gemi ban alırmı (BİGPATRON)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BERKİN tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BERKİN

BERKİN User

Ben venezula ıp üzerinden gemi açsam ve gemiyi yapsam ban alırmıyım veya geminin kapanma riski var mıdır ?

2. istedigin ipden hesap acabilirsin veyahutta istedigin yerden giriş yaparsın kapanma riski yoktur

3. olurmu öyle şey yav adam program kullanacak galiba venezuella ıp ne demek duydum 800 tl ye gemiyi fulleyecek hemde vudu topuyla eğer banlanmazsa admin nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bende yaparım

4. gemi satıyorlar venezula hesap onu alacaktır kapanma riski var programla yapıyorlar

5. özkantr

özkantr User

peki ya program kullanılmadan yurt dısında bı ulkeden acılsa durum nasıl olur? sonra o gemı kapanır mı?

6. Yurdısında oynuyorsan sıkıntı yok ama gidip hesap alırsan programlı gemi gider banla

7. özkantr

özkantr User

program kullanamdan yazıyor arkadasım. akrabam var ona actıracam ortak oynıcaz :D

8. Programsız yurddısındanmi açacak arkadaşın hesabı yoksa bi yol daha var bildigimde tr sunucularında venezulla fiyatı kullanırsanız sakatsınız yalnız :D

9. özkantr

özkantr User

ewet yurt dısından acacak. ortak oynayacagız. doğu avrupa bızım genel serwerımız o da doğu avrupa balkan ulkelerınden bıırnde yasıyor.

10. BERKİN

BERKİN User

Abi bigpatron kimse yokmu net birşey söylesinler

11. O zaman sıkıntı yok

12. vespero12

vespero12 User

şu an adminlar senin durumu araştırıyorlar.ban atalımmı atmayalımmı diye hesap ediyorlar artık.senin bu konuyu burda açana kadar bir sorun yoktu.eğer bu sorunu buraya yazmasaydın ban almazdın.rahat rahat oyunu oynardın.

ama bundan sonra tr hesap lar dışındaki gemilerin ban alma riski yüksektir.

13. ne alaka neden banlansın benim abim venezuellada ortak oynuyoz kim ne yapabilr dersiniz bişey olmaz sonuçda 1 gün içerisinde otomatik TR ye dönüyor hiçbir sıkıntısı yok diye biliyorum ben

14. yalana bak yalana abim venezuelladaymış desene hesap ordaki ıp açılmış.millet enayimi buna inanacakmış.

15. HATAYLI KORSAN BANA ULAŞ DA SANA ANLATAYIM :d ÇOK İSTİYOSAN