venezueal

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~WeRBeY~ tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

Sayın adminlerim son yaptığınız çalışma ile oyun için dürüst bir ortam sağlamak istediğini gosterdinix ama bu Venezuela İD sinden açılan gemiler hala haritalarda yelken açmış bulunmaktalar bunlar içinde bi çalışmanız var mi

2. Bende Venezuellalı bi gemi vardı kardeşim 3 gün sonra türkiye hesabına döndü benim bildiğim kendi zaten otomatik olarak dönüyor en fazla 3 gün yada 1 hafta malzeme alırlar die biliyorum yanlışda biliyor olabilirim ben başıma gelen bu :D

isyankar_37 bunu beğendi.
  3. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

İyi o zaman bnde aciyim 3 günde fullerim gemiyi ucuzdan varmı öyle birşey bnce açılan bütün hesaplar kapanmali

4. haklısın sonucda bizim gemilerimiz banladı onların yaptıklarıda programla ve gereken ceza uygulanmalı

isyankar_37 bunu beğendi.
  5. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

Aynen öyle illagal yollarla yapilan herşeye karşıyız biz

6. 2 yıldır yapan var ama hala bi gelişme yok o konuda :)

7. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

işte uygulama olmuyacaksa bızde faydalanırız :p

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

otomatik olarak sistem tarafından tespit edilmektedir emin olun sizin düşündüğünüz gibi değil. çok oyuncu rastladım böyle yapmayı deneyip daha sonra da kaybeden. lütfen bu konuda daha fazla yeni konu açmayınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.