vefa paketi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vefa avantaj paketi haftalık 10bin inci veriyor 8 hafta boyunca ve karşılığında 28 lira ödeniyor,aynı parayla indirim alıp gemiyi kasınca zaten günlük 70-80bin inci rahatça kasılabiliyor,benim önerim seafight geliştikçe paketlerinde gelişmesi,bu paket 8 sene öncede vardı ve halen var ilk zamanlarda iş görüyordu ama şu an o kadarda önemsenmeyen hatta zarar haline gelmiş bir paket,aynı zamanda özel etkinliklerde çıkan paralı gülleler satın almak 3 katında inci çekmekten çok çok daha karlı hale geldi,benim önerim inci fiyatları ya 2 kat daha ucuz olsun yada katlı kazanç olmadan 330bin inci 660bin inci versin,vefa avantaj paketi ise haftalık 10bin inci değil 70bin inci versin

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

O paketi zaten oldum olası saçam bulmuşumdur 8 hafta boyunca 10.000 inci diyor yani 80.000 inci 28 TL 19 TL 3X te 30.000 inci çeksek 90bin inci gelior :)