veba

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Alperennn tarafından 4 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Alperennn

Alperennn User

ben bu vebaya yakalanmamak adına ne yapmam gerektiğini anlamadım belli bir yer oraya girmeyeceksin diyolar ora neresi?

2. kingSo

kingSo User

Büyük etkinlik gemisi sanirim adi merhametsiz amiral (yabanci serverde oynadigimdan bilmiyorum) ona vuruldukca büyük bir kirmizi alan aciyor bahsedilen alan o , yetenekte menzilin aciksa ve kartal gözü yardimiyla o alana girmeden sıkılabilir.

Alperennn bunu beğendi.
  3. Alperennn

Alperennn User

kartalgözü sıkıntı değilde menzil açık değilse yetenekte menzil yetersiz mi?

4. en basit bi durdurulamaz bas devam et tavsiyem

5. Alperennn

Alperennn User

bro yok ki 2 tane var

6. kingSo

kingSo User

Ondan emin değilim fakat bilginiz gibi restarttan sonra %20 kacinma eklenmişti 250m canli gemiye , kartal gozude sizin %15 isabetinizi dusurucektir. Kartal gozunude kullnacaksaniz en az %135 isabetiniz olmali ki etkinlikten yararlananabileseniz. ***L -O -S -T***arkadasimizinda dediği gibi kartal gözü acip isabetinizi %20 kacinma sansi olan NPC karsisinda iyice dusurmenizi onermem. Durdurulamaz öğesi kasnak çok basit o veba hastaligini veren sistem 4 tane gemi atiyor hepsine 1 salvo atmaniz yeterli.

7. bro sandaktın bolca çıkıyor zaten ana gemiyi kesincede şişman diye gemi çıkıyor oda zaten durduralamaz veriyor bende 75 tane var şimdi en basıtinden sandık aç