VE YİNE BİR TP KLASİĞİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -24-[TR] tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SArsılmaz

SArsılmaz User

TP leri Geri Çektiğiniz için çok teşekürler.En iyisi buydu oyuncu arkadaşlarım şimdiden oyuna tekrar dönmeye başladı, emeğinize sağlık.

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  2. 24 tr sen öyle diyosun bu oyunu 5 6 senedir sıralama da oynayan gemiler var o adamların emegi yokmu peki o o adamlar sıralama için oynadıklarına mı sanki bu yapılan etkinlik tamamen hataydı vala emek vermeseydiler emek demeyin burda 5 6 yıllık oyuncular sıralamdan düştü adalet yerini buldu işte

3. aynen kardeşim haklısın

4. -24-[TR]

-24-[TR] User

Anlamadığımda şu madem yanlış yaptınız neden hemen resetle düzelmiyor oyun bunların elinde değil mi ?etkinlik çok inci verse hemen resetle düzeltirler bunuda düzeltselerdi madem hata vardı 2 hafta boyunca devam ettı sadece saçmalıktan başka bir şey değil

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  5. çok boş bir muhabbet var bu konuda sadece yönetime iştirak ediyorlar,konuya kilit vurulmasını düşünüyorum.

6. -24-[TR]

-24-[TR] User

Beğenmiyorsan çarpıya basıp kapatabılırsın kımse senı zorla tutmuyor

7. alyansça anlaşıp konuya müdahale ettiğiniz çok belli gidip suporta şansınızı deneseydiniz daha iyidi.

8. -24-[TDN]

-24-[TDN] User

Support programcılara iletmez fakat buradan herkes yorum atıp şikayetini bildirirse konu gerekli yerlere iletilir bu arada sızın o taraftanda birçok arkadaş rahatsız genelleme yapma

9. aşkın bu tpler yapılırken en cok sizin filo ugraştı bunu sende bende biliyoruz dimi beraber sabahladık tp kasacaz diye sende iyi biliyorsun bende. senin gibi muhalefetler oldukdan sonra hiç kimse hakkını alamaz ama eğer öyle ise 4 5 yıllık oyunculara haksızlık diyorsanız tırsıkcı 4 5 yıldırmı o sıralamada idi onuda söylersin şifa yaparak 2 etkinlikde o sıralamaya geldi onuda unutma :)

10. SArsılmaz

SArsılmaz User

12 den 9. sıraya geçtim ondan sonra 1. ye daha çok yaklaştım, TP ler geri çekilmeseydi 1. ve 2. sırayı geçmek imkansızdı bu diğer serverlerdede geçerli 1. yi yakalamak için size şans işde :)

11. Tp Etkiniliğini gerçekleştirip ve tpleri uçuk derecede verip sonrada çekmenin mantığını anlamak mümkün değil.Madem çekicektiniz niye verdiniz .İnsanlarda bu verilen tplerde gaza gelip daha çok kastılar tplerini .Suçları şifa yapmaksa yada iyi gemilerin geriye düşmesi ise suç yapılan etkinliğin tp yi fazla vermesi.Sürekli şifa yapan gemilerin suçu ne yada tp sıralamasında şifa yapmayan sıralama gemilerinin şifa yapmama hatası .
    Acaba suç kimde ... :)))

12. sende onlıne olup yapsaydın burda insnaların emekleri harcanıyor bunu en baştan yapılmalıydı şimdi değil

13. boş konuşuyosun insanların emekelrini zamanlaını geri nasıl verckler ??????????

14. bu yapılan tamamen haksızlık yetkili birinin açıklama yapması gerek sporta yazıoruz dalga geçer gibi link atıolar hazır cevap yolluyorlar benim zamanımı emeğimi kim vericek dalga geçer gibi 250bin buz güllesi 2m şifa veriolar rozt ise tamamen kandırmaca gemi saten rozet dolu
    2014-07-30 17:09:46
    Sistemin geri aldığı Tecrübe Puanı 4752872564 TP
    2014-07-30 17:09:46

15. 15 GÜN BOYUNCA MİLLET UYUMADI 2 MİLYON ŞİFA GÜLLESİ İÇİNMİYDİ BUNLAR EMEKLERİMİZİ ÇALMAYIN

16. işin garip tarafı benden 4milyar 750milyon tp sildiler bende 2m ve 250bin buz adamdan 1.5milyar sildiler onada aynı itemler gitmiş yav saten tpleri silip bizi üzdünüz bari adaletli dağıtın itemleri ben en az 3m incilik şifa attım 5.sıradan 19a düştüm 2m şifa göndermiş resmen şahsıma küfür bu

17. Pro01

Pro01 User

Aşkın ı kim kumanda ediyor merak ettim :)

Neyse önemli olan TP veya İnci değil önemli olan emek çok arkadaş belirtmiş işlerine geldiğinde müdahale edebiliyor ama işine gelmediğinde nasıl olsa harcıyorlar bi harcasınlar sonra biz alırız geri mantığı tamamen insanlara yapılan saygısızlıktır. Bunu yapanlar belki buradakiler değil ama bunları yapanlara iletecek olanlar onlar. İletirler mi ?

Valla fikir havuzuna yazın dediklerine göre birileri belki okur. Bakın TR serverleri Merkez için çok önemli değil en basiti en son ekledikleri Osmanlı gemisi neresi bize ait , bir açıklama yapılıyor merkezden yurt dışından en son bizim forumda yazılıyor, TR olarak bizler para fazla harcamıyoruz genel olarak bireysel bazda oyuncular demiyorum ama Yurt dışındakiler bizler gibi değil alım gücü vs harcıyorlar o yüzden biz zurnanın son deliği gibiyiz. Daha evvel boykot yapıldı ne oldu hiçbişey olmazda kendimizi kandırmayalım. Bu işler böyle sürüp gider bizde oynarız :)

18. uLvi™

uLvi™ User

5 yillik oyuncunun hakki 2-3 güne sıgdırıldı peki o zaman sesiniz cikmiyordu bence adalet yerini buldu. daha gemisinde bise olmayanlar sirf sifadan siralama atladi oyun mu bu sizce yillarini oyuna adamis insanlarin hakki yenmisti seafight hakli bir karar verdi bence ;)

19. uLvi™

uLvi™ User

tabi isinize gelmiyor demi 2 günlük emekle bir yerlere geldiniz simdi 5 yillik oyuncu sesini cikarmiyor siz cikarin

20. vala kardeşim ben sunu derim 5 senelik hak lar gitti ses çıkarmıdınız 15 günde yok adam su kadar tp kasmış bu kadar tp kasmış demeyin 5 yıllık emekmi daha önemli yoksa 15 günlük çabamı bunun için boş boş siz konusmayın en iyisi oluruna bırakın gitsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.