Öneri VCMA Zalim Sistem Gemisi ve Diğer Sitem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Yasir2358 tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konuya katılıyor musunuz?

1. Evet, Katılıyorum

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Hayır, Katılmıyorum

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Düşünceniz olabilir.;)Raporlarımıza ekleyeceğim.

Saygılarımla.

2. Görevler için lazım olan admiraller için etkinlik sayacı olsa güzel olur. Örnek vermek gerekirse VCM Kesnkin Bakışlıdan iki yüz elli tane kestiğimizi ve otoriter için son elli tane daha kesmemiz gerektiğini gösteren bir sayaç olursa güzel olur.

[hayaletajan] bunu beğendi.
  3. Selam ,

Düşüceleriniz bizim için değerlidir. Fikriniz raporlarımıza eklenerek, ilgili birimlere iletilecektir.

Saygılarımla.

DiKKaTKaNSeR*ŞRN bunu beğendi.
  4. Herkes 30 level üstü olmamışken özgürlük neden 30 ve üstüne atıyor zaten kısıtlı özgürlük atıyor oyuncu fazla birde üstüne 30 level üstüne atınca yararlanamıyoruz istatistiklere hiç bakılmıyor mu oyuncuların yüzde kaçı 32 level olmuş

5. Merhabalar öncelikle kolay gelsin.Bildiğimiz üzere "İmparatorun Eli" npcsi çıktığı haritada gözükmüyor ve biz çıktı mı çıkmadı mı bilmeden hâlâ npc kesmeye devam ediyoruz.Benim önerim, bu npcnin çıktığı haritada yazması hiç değilse boşa zaman kaybı yaşanmaması.
    Bu konu hakkında çalışma yaparsanız ben ve birçok oyuncu seviniriz.

AKHILON bunu beğendi.
  6. Selam,

Düşünceleriniz bizim için değerlidir. Bildiriminizi raporlarımıza ekleyeceğiz. Umarım en kısa süre içerisinde çözüme kavuşur. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Adanalı_01*TKB bunu beğendi.
  7. Teşekkürler ilginiz ve çalışmalarınız için kolay gelsin.

8. Dizginsiz yağmacı hangi haritaya attığı yazılsın yada mini haritada yeri gözükmeli.öylece oyuncular biraz daha rahat görevlerini yapmış olur.oyundan sıkılmamış olur.oyun daha zevkli hale gelir.raporlarınıza eklerseniz sevinirim.

9. göktürk

göktürk User

Selam.Zalim sisteminin Valencia'ya gibi belli saatler de atılması daha uygun ya da istenilen 500 adet sistemin daha uygun bir sayıya indirilmesi de uygum olabilir.

10. Selam,

Fikirleriniz bizler için önemlidir. İsteğiniz raporlarımıza eklenerek , ilgili birimlere iletilecektir.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar,keyifli forumlar.

11. göktürk

göktürk User

500 adet sırmalı isteniyor.Her sistem 1milyon canı var.500*1.000.000=500.000.000 can demek.Ayrıca Zalim'i çıkartsak bile çoğu insan bitirmek üzere vuruyor dolayısıyle de sınav'ı yapmak çok sor hale geliyor.Sistem sayısı azaltılıbilir ya da 29-1 ve 30-1'de günlük görevler de vurulan sistemlerin toplap 250-500 sistem vuruldukdan sonra atılması da olabilir veya Valencia'ya benzer'i saat başı da atılabilir.

12. sırf bu yüzden level sınavlarını yapmıyorum oyundan sogudum

13. Ele geçirilebilen npc'ler de sandık açsın onları ele geçiren oyuncularda sandıktan gelen ödülleri alabilsin.Bence güzel bir heyecan olur.Oyuncuların sandıktan kazanımları gülle olarak bakarsanız zaten az böylelikle hem kazanımlarımız artar hemde npcleri ele geçirmek için rekabet ortamı oluşur.Ne dersiniz?

14. Öncelikle oyundaki adalet bir sağlanır ise gerisinde düşünülür bunlar.

**kartalgöz** bunu beğendi.
  15. Oyundaki adaletle bunun ne ilgisi var?Böyle bir uygulama adalete engelmi oluyor?Lütfen konuyu saptırmayınız.

16. Öyle olmazda mesela 750 tane ara dıra elit gülle verse iyi olur altın kasmıyor çünkü artık

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  17. ilksol

ilksol User

tamam bütün npcler sandık toplucak bize sandık kalmayacak bizde gidip npclerden sandıkları alıcaz. okey tamam yaw he he :D

18. İhale almaya ihtiyacı olan , düşük seviye oyuncular için , Kaba elçi isimli npc nin ödülü artırılırsa daha iyi olur.
    Oyunun başında fazla kalamayabiliyoruz.Bot da kullanmadığımız için böyle bir yeniliğe ihtiyacımız var.Sürekli 40-50k dp li npcleri keserek kasılmaya çalışır isek bu bizi yorar, sıkar.Kaba elçi isimli npc nin ödülü , harcadığımız oyuk gülleyi karşılıyor karşılamasına ama sonrasında elde pek bir şey kalmıyor. Ödülü yaklaşık 1.5m değil de 2-2.5 m altına çıkarılır ise çok avantajlı olacağına inanıyorum. Düzgün bir matematiksel hesap ile diğer küçük npclerin can/ödül oranı genişletilerek de oluşturulabilir.
    Uzun lafın kısası şu: Gemim npc keserken ben masa başımda işlerimi yapabilmek istiyorum.
    Işık tılsımında böyle bir şey mümkün ancak orada da bazı sebeplerden ötürü kasılamıyoruz.
    Bot kullanan oyuncular en ufağından zıpkına bile 3-4 m basabiliyor zira yüz milyonlarca altını var.
    Bizim de onların karşısında durabilmemiz için küçük bir ayrıntı sadece.
    Haftalık raporlara ekleyebilirseniz memnun olurum, teşekkürler.

Son düzenlenen: 4 Nisan 2018
  19. Selam,

Fikirleriniz bizler için önemlidir. konuyu raporlara ekliyorum.

Saygılarımla.

20. Yetenek, taş, figür sayesinde vs. Kaba Elçi'den 2.5 milyon altın alabilirsiniz zaten.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.