Öneri VCMA Zalim Sistem Gemisi ve Diğer Sitem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Yasir2358 tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konuya katılıyor musunuz?

1. Evet, Katılıyorum

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Hayır, Katılmıyorum

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gonya_çid

gonya_çid User

kardeş ben korsanlık sınavını nerden başlatacağımı bile bulamadım

2. DELGADO*

DELGADO* User

Bütün görevleri yap en son görevde seviye atlama ödülü geliyor.

3. bende 1 gündür karkinos arıyom tabi herkes arıyor 1-1 adam dolu bide üstüne batırabilme özelliği gelmiş 1-1e görevi yap yapabilirsen

Ʀєɗ_Рєαяℓ bunu beğendi.
  4. Karkinos isimli sistem gemisini ele geçirme görevim var 8 ve 9. haritalarda var fakat titan yıkıcı isimli sistem gemisi haritayı ele geçirmiş ve bu görevi yapmama engel oluyor. Bu konuda bir düzeltme yapılması gerektiğini düşünüyorum.

5. Selam,

Düşünceleriniz bizim için önemlidir. İsteğiniz raporlarımıza eklenerek, ilgili birimlere iletilecektir.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar, keyifli forumlar

6. merhaba

titan yikiciya acilen bi sinir koymaniz gerekir bir atista 8 10 tanesi birden saldiriyor böyle olmaz cidden birde kanli savasyidada bir sinir koysaniz iyi olur kanli savsasci bulunan haritalarda nerdeyse sadece kanli savasci böyle abarti bir sey olmaz yani ya titanin darbesini düsürün yada azaltin

7. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Raporlarımıza eklenecektir.

Saygılarımla.

8. merhaba bugün görev yapmaya harita 8 e girdim girdiğim gibi 6 7 tane titan yıkıcı etrafımı sarıp 15sn de batırdılar beni. Harita 1 de de aynısı olmuştu. Karkinosları koyduğunuz haritada oto titan yıkıcı da koyuluyor ve karkşnosları öldürüp titan yıkıcı herhangi bir ödül vermediği için oyuncular(titan yıkıcıdan kaçabilecek,korunabilecek kadar tecrübeli ve güçlü) tarafından pas geçiliyor ama benim gibi oyuna yeni başlamış kişiler malesef hiçbir şey yapamadan ölüyor. karkinosların dibine bu titan yıkıcıları koyarak olayı çözebillirsiniz bu sayede karkinos öldürmek isteyen oyuncular öncelikle titan yıkıcıları batırmak zorunda kalacaklar.

Bilginize sunarım

9. DELGADO*

DELGADO* User

Karkinos görevi olan direk kesiyor karkinosu. Keserkende titanlar çıkıyor. Gerek olmadığı içinde herkes karkinosu kesmeye devam edip titanları bırakıyorlar.
    O yuzden bir karkinos belirli sayıda titan çıkarsın mesela toplam 10 tane. Karkinos ölünce yenisi çıkana kadar bu titanlar gezinsinler. (Haritada) Daha sonra yeni karkinos çıkınca eski titanlar haritadan kalksın/kaldırılsın. Böylece haritada 40 50 tane gezinip herkesi batıramazlar. :)

10. Çok iyi bir çözüm bende bu olur.

11. bu ne ya 8-9 kullanılamaz halde o kadar yüksek vurmasın bu titan yıkıcılar harita kullanılmaz halde

12. Merhaba arkadaşlar sayın yetkililer, aslan yüreklide 100 sistem kesince 120milyon darbeli sistem atıyor, zalim sistemini cıkartmak için 500 npc kesip zalim sistemi cıkartmaya calışıyoruz zalim npc sisteminin dp cok düşük ve tamir olayı cok yavaş.sınav ve görevlerimiz bir türlü yapamaz haldeyiz yetkililerin bir el atmasını rica ediyorum

lordofthe47 bunu beğendi.
  13. Haklısın kardeşim katılıyorum

lordofthe47 ve *BÜYÜKPATRON*TS_ bunu beğendi.
  14. Menetli

Menetli Guest

Selam @*BÜYÜKPATRON*TS_ ,

Bu konu daha önce raporlarımıza eklenmiştir.

Saygılarımla.

lordofthe47 ve *BÜYÜKPATRON*TS_ bunu beğendi.
  15. Raporlarınız günlük olarak Seafight genel merkezine gönderiliyor mu peki

16. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Raporlarımız konunun önemenine göre günlük, haftalık ve aylık olarak merkez ekibimize iletilmektedir.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2018
    lordofthe47 bunu beğendi.
  17. 50 tane yapsınlar herkes sınavını yapsın ekstra 5 harita leveli ile inanın bişi olmuyor

18. DUMLUPlNAR

DUMLUPlNAR User

Titat yıkıcılar nedeniye karkinos gorevı ıcın 8 harıtaya ındım 8 harıtada mahsur kaldım titan yıkıcılar nedenıyle cıkamıyorum daha gemım tamır bıle olmadan batırıyorlar buna bı cozum bulunması lazım 1 dakıka ıcınde 10 kez battım

19. RÜZGAR*1

RÜZGAR*1 User

titan yıkıcı kadar gereksiz npc olamaz ya bişey bile vermiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.