Öneri VCMA Zalim Sistem Gemisi ve Diğer Sitem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Yasir2358 tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konuya katılıyor musunuz?

1. Evet, Katılıyorum

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Hayır, Katılmıyorum

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. veyahut tamir olma hızı değişebilir 100 bin 100 bin tamir oluyor tamamen saçmalık

2. DELGADO*

DELGADO* User

O da olur :)

3. npc artıcana 50 milyon yerıne 5 mılyon olsun yok edeceğimiz darbe

4. Kesinlikle katılıyorum Seafight bi çeki düzen verin bu oyuna bir türlü beceremediniz

5. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Raporlarımıza ekliyeceğim.;)

Saygılarımla.

-***YENİLMEZ***- bunu beğendi.
  6. DELGADO*

DELGADO* User

1.haritada çıkan Titan Yıkıcı'nın menzili düşürülmesi gerekiyor veya hızı/hasarı bir şekilde düşürlmeli böyle olacaksa. Ek olarak Ele geçirme sorununa da bir el atılmalı.

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkürler, öneriniz raporlarımıza eklenecektir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

8. KATILIYORUM.zalimin canı yükseltilmesi gerekiyor.500 tane npc kesilecek amaç çıkan box 55 milyon hasar mı. Altın sırmalının 1 tanesinin canı 1 milyon 500 tane kestigimiz zaman 500 milyon hasar yapar.ve siz bunun sonucunda 55 milyon canlı npc atıyorsunuz.

9. Şimdi her bir altın sırmalının darbesi 1 milyon.500 tane kestiğimizde toplamda 500milyon hasar vereceğiz.Sonunda 55 milyon hasarlı Zalim çıkıyor mantıklı mı sizce.herkesin sınavı bu NPC ye bağlı.o yüzden tüm oyuncuların oyundan sıkılmaması için oyunu bırakmamaları için.Zalim çıkmasını hızlandırıp.veya ZALİM npc sinin canını 150 mil falan yaparsaniz daha çok oyuncu oyuna bağlarsınız.Herkesi Mutlu edersiniz.

10. Selam,

Fikirleriniz bizim için değerlidir. Bu konu hakkındaki görüşleriniz raporlarımıza eklenecektir.

Saygılarımla.

zaubermond, caprik49 ve lordofthe47 bunu beğendi.
  11. - Öncelikle herkese merhaba. Son iki günde yapılan güncellemelerin ardından sorunların ardı arkası kesilmedi ve ben de bu sorunların hepsini ayrı ayrı yazmak yerine, tek konu altında toplayarak hem sorunları aktarmak hem de görüşlerimi bildirmek istedim.

1) Yeni Harita ** Haritalar değişti ve her seviye için olan harita sayısı dörtden bire düşürüldü, artık yeni başlayan herkese ve seviyeler için birer tane harita oldu ve bu sayede hem haritalarda aşırı doluluk hem de kasılma problemleri yaşamaktayız. Kêza, bir haritada adamlar hem kale alıp orada savaşıyor, aynı haritaya boss atılıyor bir yandan bazıları ona dalıyor, yeni başlayan ve gelişmek için kasılanlar da aynı şekilde kasılmaya çabalarken dakika başı batırılıp kardan çok zarara geçiyor. Hem npc bulamaz hem de doğru düzgün kasılamayıp batırılır olduk.

2) Pırıltılar ** En büyük sorunlardan bir tanesi sanırım bu. Uzun bi aradan sonra oyuna başlayalı beşinci günüm olmasına rağmen güncelleme gelip pırıltılar ve inci veren NPC'ler ortalıktan kaybolana kadar bu üç günde hem pırıltı hem de NPC kasarak 60k inci kastım ve güncelleme gelen iki günde inci kasmaktan ziyade hiç bir şey kazanamamakla beraber inci bile haracadım. Aynı şekilde pırıltı ve mojo kasarak da üç günde üç tane harita çıkarttım fakat güncelleme sonrası kazandığım mojo sayısı sadece 10?? gerçekten içler acısı ve komik bir rakam.

3) Yeni NPC'ler ** Benim bu durumdan en çok sıkıntı duyduğum şeylerden birisi; Neden 1/1 haritasına yani yeni başlayan savunmasız oyuncuların haritasına Agresif ve Saldırgan NPC'ler var? Neden yeni başlayan herkes tek bir haritada tıklım tıklım kasılmak zorunda? Ayrıca; Neden inci ve güzel ödüller veren yaratıklar kaldırılıp, yerine altın ve basit itemlerden veren NPC'ler yerleştirilir?

4) Görevler ** Bana göre pek çok oyuncuyu sarsan bir değişim bu, normal görevler ve seviye atlama görevleri neden birdenbire yok oldu ve yerine bize bi kaç inci ödül için binlerce inci harcatan görevler geldi?

5) Donmalar ** Evet doğru duydunuz, ilk baştan ben de anlam veremedim ancak güncellemeden sonra oyun durduk yere donmaya kasmaya ve donuk donuk haretek etmeye başladı ve akıcılığını kaybetti.

Ve son olarak şunu içtenlikle söylemek istiyorum; Benim 5-6 gün önce, yıllar sonra tekrar dönüş yaptığım SeaFight çok daha güzeldi. Teknik Ekibimizden tek isteğim; Bu oyun da sonunda DarkOrbit gibi olmasın. Lütfen..

Somberlain bunu beğendi.
  12. Süper,katılıyorum,yakında bunlar mojoyu da paket olarak satacaklar sanırım :D

Ʀєɗ_Рєαяℓ bunu beğendi.
  13. Selam,

Düşünceleriniz bizim için değerlidir. Konuyu ilgili yere taşıyorum. Fikirlerinizi yazmaya oradan devam edebilirsiniz. Ayrıca güncelleme yeni olduğundan dolayı çalışmalar devam etmektedir. Sabrınız için teşekkür ederiz

Saygılarımla.

zaubermond ve caprik49 bunu beğendi.
  14. DELGADO*

DELGADO* User

19.seviyeden 20.seviye ye geçmek için 1x Yavru Akkoro ele geçir diyor. Bu npc yukarı haritalarda var mı bilmiyorum. (Varsada gitmeye seviyem yetmiyor-19.lvlim) 1.harita da var ama onu da ele geçirme butonu yandığında ele geçirme yaparken bu işlemi bu haritada yapamassın diyor. (Bence bu bir hata bunun düzeltilmesi gerekiyor.) Ek olarak görevlerle ilgili bilgiler ayarlanıyor forumda yayınlanacaktır demek yerine hatanın çözülmesi gerek ?! :)

Görevde ki sorun düzelinceye kadar seviye atlamadan mı bekleyeceğiz?

Ʀєɗ_Рєαяℓ bunu beğendi.
  15. bende bu durumdayim seviye atlayamiyorum toplari fulledim seviye yükseltiyim derken korkinos npcsi mi ne onu ele gecirmem gerekiyo benimde takildim kaldim ilerleyemiyorum.

Ʀєɗ_Рєαяℓ bunu beğendi.
  16. Bu ilerleyemeyen arkadaşlar için bir fikrim var, şuan yaşadıkları oyun hatasından oluşan zaman kaybından ötürü giden nimetlerin kısacası bütün desteklerin uzatılması gerektiğini düşünüyorum, katılanlar?

17. - Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar gerçekten, sonda da dediğim SeaFight'ın sonu darkorbit gibi olsun istemiyorum kesinlikle.

- Objektif bir şekilde dikkate alındığım (farkedildiğim) için gerçekten teşekkür ediyorum :)

18. Selam,

Rica Ederiz.

Saygılarımla.

19. Söylerken yanlış telafuz edileceği düşüncesi ile ;
    ( yanlış yazdıysam özür dileyerek ) Sistem: Siklonik Girdap
    lütfen bu sistemin adı değiştirilsin.

20. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Geri bildirimizin için teşekkürler.Gerekli yerlere iletilecektir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.