Valencia Admirali İçin Güncelleme

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -Croatia- tarafından 4 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -Croatia-

-Croatia- User

merhaba ,

Bilindiği gibi valencia admiraline güncelleme getirildikten sonra canı 250 milyon oldu ve karlıda olmadığı için sadece günlük görevler için hasar veriliyor . Ve sanırım kesilmeyen admiraller resetlede kalkmıyor çünkü haritada aşırı miktarda valencia var (benim sayabildiğim 14) . Bu durum haritanın kullanılamaz hale gelmesine neden oldu ve bir batma durumunda oradan çıkabilmek tam bir yetenek istiyor .

Önerilerime gelirsek ;

1. Resetle birlikte admirallerinde kalkması
    2. Canlarının tekrar 25 milyona indirilmesi
    3. Canlarının indirilmemesi halinde karlı hale getirilmesi ( toplam ödülü 1.000.000 inci ve 100.000 taç .örnek )

Sonuç olarak Valencia npcsi şuan oyunda bir fazlalık gibi birşey oldu ve bence bir admiralin böyle olmamamsı lazım insanların onu kesmek için yarışması ve teşvik edimesi lazım admin arkadaşlar raporlarınıza bu fikri eklerseniz memeun olurum katılanlarında destek vermesini rica ediyorum.

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  2. ozican2525

ozican2525 User

Reset ile kalkabilir ve sistem agresif moddan çıkarılmalı bana kalırsa.Sadece ona sıktığımızda bize sıkması iyi olucaktır.Canların 25 m indirilmesi kötü olucaktır zaten yetmediği için 250 m çıkartıldı.

capkın ve .[FIRAT]. bunu beğendi.
  3. Kaiツ

Kaiツ User

Can 250m ideal.. resetle birlikte kalkar umarım bi haritada 6-7 tane valencia can sıkıyor.

4. Katılıyorum arkadaşa Valencia inci ve taç verme miktarı artırılmalıdır. Sen ona sıkmadığın sürece oda sana sıkmama özeliği getirilmelidir. Aksi taktirse 5 dk görevi yapar oyuncular birdahaki taç görevine kadar kimse girmek istemez. Vede istemiyorlar