Uzun süre girilmeyen hesap

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve IRONMAIDEN.AGF tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun süre girilmeyen hesaplar siliniyor mu? Zamanında epey bir masraf yapılan arkadaşımın hesabının ID sini hatırlayamıyoruz. Hatırladığımız ID'ler kayıtlı değil diyor. İşin garibi kullandığımıza emin olduğumuz mail adreslerini de tanımıyor sistem.

2. Silinmiyor, rafa kaldırılıyor diye biliyorum. (Oyun içi ID aramasında çıkmıyor, sıralamadan siliniyor vb.)

3. Sezgisel

Sezgisel User

Takipteyim. Bende aynı durumdayım. İlk kullanıcı adını ve halen kayıtlı olduğunu mailini biliyorum ama ID sini hatırlamıyorum

4. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Uzun süre girilmeyen hesaplar 3-6 ay gibi bir süre sonra deaktif duruma düşer. Hesaba giriş yapılmaz. Uzun bir süre sonra hesaba tamamen girilmez. Oyun haritasındaki nicki ve ya ID biliyorsanız supportta serverini belirterek yazın incelesinler. Tamamen silinmemişse aktif duruma getirilebilir.

Saygılarımla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.