usd ödeme yöntemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗☆ĄЛİ*MÜĐĄŁξ☆亗 tarafından 6 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. neredeyse 15 gündür türkiyedeyim halen ödeme yöntemim usd neden tl olarak değişmiyor supporta ikame kimlik vs attım hiçkimse ilgilenmıyor bu kadar sorumsuzluk olamaz ya lütfen yetkılıler sesımı duyun bu sorun çözülmesi lazım ben her zaman doları nerden alayım fiyatlar çok fazla tl ile farkdan dolayı birşey satın alamıyoruz

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Supporta gerekli bilgileri attıktan sonra gelen cevap nedir?

3. hiçbir cevap gelmiyor

4. atlas42

atlas42 User

Bende fiyatlar euroya döndü. Her zaman ATM/Banka Kartı ile alışveriş yapıyordum şimdi onu da yapamaz oldum. Çünkü öyle bir ödeme yöntemi seçenekler arasında yok. TL ye dönmesi için ne yapmam gerekir?

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Emin misiniz cevap gelmedigine? Ticket numarasi atar misiniz?

6. bu hata dolayısıyla sadece dövize geçen hesaplar sıkıntıda değil. benim TL ama fiyatlar aynı bizde de kura göre fiyatlar değişiyor eskisi gibi sabit değil

7. kardeş sen 15 gündür Türkiye'de sin değişmedi tl olmadı diyorsun ben bu oyuna Türkiye'de başladım buradada devam ediyorum. bendede euro olarak görünüyor. ayrıca mesela canavar ustasının ganimet kesesi 12,5 tl iken bendne3,29 euro ve tl karşılığı 13,62 Lira. bunun neden böyle oluğunuda yetkili arkadışım açıklayabilirmi. daha önceki konularda testlerden falan bahsetmişsiniz ama anlayamadım. yani bu test nedir ve bizim üzerimizdemi test eduyorsunuz :d eğer öyleyse neden ucuzlatıp test etmiyorsunuzda pahalı test ediyorsunuz.
    aradakı 1,12 tl nin çok bi önemi yok aslında ama alışveriş adetleri artınca rakamlar çok büyüyor. ve diğer bütün ürünlerinizdede aynı bunu bi sonuca bağlayın efendim
    akşama bizlerde alışveriş yapabilelim. teşekkürederim

selametle...............(f)

8. Merhaba @kipkin~CENK~

Ödeme sistemi ile alakalı buradan yardımcı olamıyoruz. Lütfen support ile iletişime geçiniz.

iyi oyunlar