undine peti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OutLaw_07

OutLaw_07 User

undine petini almak mantıklı mı o fiyata yoksa 30luk top mu alayım ona vereceğim ruhlarla?şu an 25k dp ve %10 altın bonusu veren pet kullanıyorum

2. Bence neye donusecegini bekle kristale donebilir lanetliler , donmessede peti al sana ilk amiral lazım topların hepsi elit degilse özgurluk gunlerinde kasarsın enkazlardan :)

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

205 topun elit olmasına 8 top kaldı ama 44 tane 25lik topum var.ne zaman belli olur ki neye dönüşeceği?

4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

bir de bir şey daha soracağım %10 kaçınma şansı dediği hasar azaltma mı oluyor yoksa %10 şansla miss mi vuruyor demek oluyor?

5. %10 şansla miss olması lazımda tam bilmiyorum bilen arkadaşlar cevaplasın :)
    karaborsa kapanmadan belli olur etkinlik bitimine 2-3 gün kala :) kristale donerse baya kristal kasmış olacaksın bence bekle

6. OutLaw_07

OutLaw_07 User

tamam ben ruhları hazır tutarım eğer dandik bi şeylere dönüştürürlerse pet alırım.saolasın yardımın için :)

7. gülleye dönüşürse alırsın peti ;)

8. OutLaw_07

OutLaw_07 User

tamam :)

9. O kadar ruh u nasıl kastın birde :D

10. OutLaw_07

OutLaw_07 User

daha tam kasmadım da kasarım etkinlik sonuna kadar kendime inanıyorum :D şu an tam olarak 191 ışık yayan,580 lanetli var :)

11. Hmm iyi kolay gelsin bakalım :)

12. OutLaw_07

OutLaw_07 User

eyvallah hacı sana da :)