umrumda deyil

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve İyori_Yagami tarafından 18 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemimin işlem görmesi umrumda deyil bende son kez yazıyorum
    benim çok önemsediğim severek oynadığım bu oyunun yöneticileri dünyada eşine zor rastlanır bi olaya üstelik kendi ülkesinin bağrında yaşanan bu olaya bu denli tepkisiz kalması benim çok agrıma gitmiştir yoksa ben tepkimi zaten ilk akşamdan beri sokağa çıkarak verdim başka yerlerdede veriyorum zaten mühim olan bu deyil mühim olan sizin tepkisiz kalmanız siz bi açıklama yapsaydınız ben zaten konu fln açmazdım bu olaya tepkisiz kalan herkezi kınıyorum. gemimi tamamende kapatabilirsiniz zaten artık 1 lira bile harcamam

2. Xeos

Xeos User

Bir daha yazman kötü oldu

3. sanane arkadaş sen git oyununu oyna neden kötü olmuş ben 2 bin tl harcadığım gemimi düşünmüyorum sana ne oluyo

4. Xeos

Xeos User

Sana sadece bir örnek vereceğim herhangi bir şahısın cenazesine git ve futbol hakkında konuş . Nasıl bir tepki alırsın ? . Burada insanlar oyundan zevk almaya geliyorlar sense insanların keyiflerini kaçırıyorsun her şey yerinde yapılmalı .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.