Ufak gemiler için etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 61*** tarafından 29 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ufak gemilerin büyük gemilere ihtiyaç duymadan kasılabileceği etkinlikler yapılmalı

Anketin kapanma tarihi 5 Nisan 2017.
  1. Evet

oy sayısı 40
    95,2%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    4,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 61***

61*** User

Ufak gemilrinde karlıkabilecegi etkinlikler yapılsa iyi olmazmı.
    Yanımızda bir büyük gemi olmadan sistem kesebileceğimiz etkinlik neden yapılmıyor.

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Konu ilgili foruma taşınmıştır.

İyi oyunlar.

watch4em™ bunu beğendi.
  3. Güzel bir konu açılmış. Ben 13 levelim fakat bir kaç yere değinmek istiyorum.
    küçük gemiler derken bu küçükten kastınız 1-5 seviye gemiler olur çünkü 5 ve yukarısı hem korumadan çıkıyor hemde diğer 15 level çok güçlü gemilerle mücadele etmek zorunda kalıyor bu yüzden benim önerim şudur ki;
    *böyle bir etkinlik yapılacaksa 1-5 seviye arkadaşlarımız için yapılmalı
    *korumalı haritalarda da etkinlik devam edebilmeli gerek npc gerek batık ve ya hayvanlarla sürdürülebilir bir etkinlik olmalı
    *1-5 seviye arası inci verilen bir etkinlikse 5 level üstü oyuncular bu npcleri kestiğinde inci almamalı onun yerine 5 seviye üstü haritalarda zıpkınla kesilen hayvanlar ya da batıklar kesilmeli böylece diğer üst level oyunculara da haksızlık olmamış olur.

karabey37 bunu beğendi.
  4. Melih

Melih User

Etkinliklerde levele göre npc atilsin yukardaki gelip aşağıdaki npc keserse ödül alamasin çok güzel olur 30 level gemi gelip 2/1 de kasiliyor küçük gemiler batmaktan perişan gelisemiyor şimdi yüksek levelin biri gelip sende level yap diyecek gemim güçsüz ne yapayım yeni gelisiyorum

karabey37 ve 61*** bunu beğendi.
  5. Dediğiniz etkinlikleri seafight yapıyor örnek olarak bir etkinlik atacağım dediğiniz gibi bir etkinlik umarım gelir ve geçen sene ki gibi karlı olur.
    En Çok Aranan Etkinliği

6. karabey37

karabey37 User

iyi çok güzel olurdu fakat bu gemilerin gelişmesini yada yeni oyuncu gelmesini istemiyorlar sanırım küçük gemilerin gelişmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar size bir örnek kıytırım bir enkazı bile 1/1 koymuyorlar 50-50 saatlerce uğraş adam gelsin hem batırsın hem emeğini çalsın enkazın canı 30 lvl içinde aynı 50-50 sıkan 5 lvl içinde aynı yokki bi MARKO PAŞAMIZ derdimizi anlatsak unuttum bir tane çim bile toplayamadık göz göre göre gidiyor 50 vudu topu

7. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

karabey37 Bizim amacımız oyuncuların daha iyi bir oyunda oynamaları ve oynadıkları oyundan zevk almalarını sağlamaktır. Aksi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Oyunda bir anda belli bir seviyeye gelmek mümkün değil. Zaman ayırmanız gerekmektedir. Maalesef ki oyuncuların hangi harita veya ne yapmaları gerektiklerini söyleyemiyoruz. Ama şikayetiniz değerlendirilecektir.

İyi oyunlar.

Melih ve *HΛЯBI*ΚЦЯƬ*A√™ bunu beğendi.
  8. BU NEDİR ? DİYE SORMAYIN :))

*HΛЯBI*ΚЦЯƬ*A√™ bunu beğendi.
  9. *SFENKS* ADMİNE CEVAP GİBİ SANKİ

10. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

*HΛЯBI*ΚЦЯƬ*A√™ Bu durum yetkili kişilere iletildi. Gereken en kısa zamanda yapılacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca forumda büyük harf ile yazmak yasaktır. Dikkat ediniz.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.