Öneri Üst Seviye Sistem Gemileri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Sadrazam tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sadrazam

Sadrazam User

üst lwl lerdeki sistemler için yeni ödüller gelmeli

2. Ayhan_BaY

Ayhan_BaY User

mesela ne gibi

3. Sadrazam

Sadrazam User

imparatorun gururu inci ve yulong vermeli ve biraz yüksek olmalıo sessiz baskıncı yine aynı peygamberin serabı inci vermeli zaten zor çıkıyor.

4. mertt80

mertt80 User

sistem gemileri hakkında forumdaki bilgilerde yetersiz kaçınması kaç atış hızı kaç. Gerçi geminin kaçınması bile yazmıyor gemi özelliklerinde benim ki de laf olsun :D.

5. Alt levellerede gelmeli :d azda olsa yulong gelsin 3 veya 4 olsun ama gelsin

wolfman_55 ve mertt80 bunu beğendi.
  6. Sadrazam

Sadrazam User

https://board-tr.seafight.com/threads/indeks.87468/ BURDA YAZAR HERŞEY

7. Sadrazam

Sadrazam User

yulong üst lewellere özgü malesef

8. mertt80

mertt80 User

Peki söyle öyleyse HRMS Muhafızın kaçınması kaç HRMS Sürpriz Ne sıklıkla kaç darbe puanı vuruyor ? Ben de biliyorum orayı mesajımda belirttim yazmadığını. He birde geminde kaç kaçınma var yazıyor mu ? kendin mi hesaplıyorsun yoksa ?

9. 45 leverim hala boş boş nepeceler kesmeye devam:)

10. wolfman_55

wolfman_55 User

+1

11. hrma muhafızı diğer npc lere nazaran yarısından fazla kaçınması misal hrma npc si %25 ise onun % 50 hrma sürprizinin darbe vurma aralığıda sizin geminizdeki orana göre değişir gemide yazar ne kadar kaçınma oldugu gemi özelleştirme bölümünün sag tarafında

12. mertt80

mertt80 User

cevabınız için teşekkürler; fakat gemi özelleştirme de hasar önleme yazıyor kaçınma değil. HRMS Muhafız'ın kaçınması da büyük ihtimalle %100 dür çünkü %148 isabet 1. seviye askere rağmen tam hasar yemiyor. Sürprizin ham hasarını söylese ona göre hesaplayabiliriz ne kadar hasar alacağımızı. bu tarz bilgiler verilebilir tüm NPC'ler için değil bu tarz sıkıntılı NPC'ler için.

Sadrazam bunu beğendi.